Neler Yeni

HaQQuS'un Topladığı Sistemler Hakkında

HaQQuS Fiyatını Hak Eden Sistemler Topluyor

• Evet

Oylar: 3 4.0%
  • Hayır

Oylar: 42 56.0%
  • Arada bir, nadiren

Oylar: 30 40.0%

• Oy kullanan toplam üye
    75

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Haklısın adam hep dolandırıyor ve milleti kandırıyor. Yani o kişinin derdi sadece para. Başka bir şey değil bende üzülüyorum o kişilerin hep parası çöpe gidiyor.
Mesela şuna bir bakın sözde sistemde canlı game play yapıyor bakın adam video koymuş nasılda kandırıyor milleti.
Alıntıyı görüntüle
Videodan da silmiş sonra bu kısmı.
nasılda ciddi bide
Mesaj otomatik birleştirildi:

oynuyomuş triplerine giriyo

En İyi Cevap
7

HoYeon Jung

80+ Gold
Haklısın adam hep dolandırıyor ve milleti kandırıyor. Yani o kişinin derdi sadece para. Başka bir şey değil bende üzülüyorum o kişilerin hep parası çöpe gidiyor.
Mesela şuna bir bakın sözde sistemde canlı game play yapıyor bakın adam video koymuş nasılda kandırıyor milleti.
Alıntıyı görüntüle
Videodan da silmiş sonra bu kısmı.
Geçen de bir iş arkadaşına 12K civarında monitörlü bir sistem toplamıştı. R5 1600/1660S'li bir sistemdi. Ondan sonra artık yeter dedim ve bu konuyu sizlere de söylemek istedim.

HoYeon Jung

80+ Gold
Geçen de çok iyi bir sistem topladı. (2 ay önce falan, RX570'li i5 7. nesilli bir sistemdi yanlış hatırlamıyorsam, 3000'e.)
Bunu Abdullah abimizin forumunda olduğumuz için söylemiyor ama parayı bulunca değişmeyip, tam tersi kendini iyice geliştiren sayılı kişilerdendir Abdullah abi bence.

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
diss atmıştı bide theta beta ya o videoyu acayip gülerek izledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu Abdullah abimizin forumunda olduğumuz için söylemiyor ama parayı bulunca değişmeyip, tam tersi kendini iyice geliştiren sayılı kişilerdendir Abdullah abi bence.
adam sponsoru olan inteli tokatladı dahada samimi ve dürüst olamaz bence @Abdullah Hacıgül

En İyi Cevap
7
@Abdullah Hacıgül Abi adamdır ya çok samimi ve iyi niyetli birisi. Hiç kötüye gitmedi aksine hep iyi yönde ilerledi/ilerliyor. :love:

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Millet parayı bulunca bozar, Abdullah Bey ise kanalı büyüdükçe topladı.
Bu videoda GP PSU'lu sistem topluyor mesela uzun zamandır yapmıyor bu tarz hataları.

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Evet evet o videoyu da gördüm geçen 🤣 🤣 🤣 🤣 Bence o video da aşırı boş. 7K'ya yanlış hatırlamıyorsam 2070S'li bir sistemdi ve eli öpülesi diye düşünüyorum.
yaa oo videoyu çektiği zaman rtx 2080 s 5000tl idi gözlerim acıdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,331
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom