Neler Yeni

Harddisk alinirmmi??

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
2tb olması zorunlu değil ise 1tb ssd alınabilir. arkadaşların dediği gibi oyunlarda hızları etkiler he tabi bu benim için sorun değil beklerim diyorsanız alınır ama sürekli sil yükle vs yapıyorsanız ssd daha sağlıklı olur hem

Anonim175

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ayaz Yılmaz
2tb olması zorunlu değil ise 1tb ssd alınabilir. arkadaşların dediği gibi oyunlarda hızları etkiler he tabi bu benim için sorun değil beklerim diyorsanız alınır ama sürekli sil yükle vs yapıyorsanız ssd daha sağlıklı olur hem
Sağol hocam

Grythor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
Oluyor dostum 190 mb/sn veren wb blue hdd ile oynadim

Hocam; 200 mb/sn'den 2000 mb/sn'ye geçersen 10x hızlanır. Buna benim lafım yok zaten. Disk işlemlerinde en önemli faktör hızdır. Parası olmayan düşük, olan yüksek hızda olanı alır.

Konuyu açan arkadaşın bütçe kısıtlı anladığım kadarıyla ve alana ihtiyacı var. Zaten günümüzde 500 GB yetersiz kalıyor.
Gidip de en hızlısı bu 5000 TL'ye al diyemeyiz. Bütçe kısıtlıysa HDD alır, kullanır.

Anonim175

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ayaz Yılmaz
Sata ssd Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Hocam; 200 mb/sn'den 2000 mb/sn'ye geçersen 10x hızlanır. Buna benim lafım yok zaten. Disk işlemlerinde en önemli faktör hızdır. Parası olmayan düşük, olan yüksek hızda olanı alır.

Konuyu açan arkadaşın bütçe kısıtlı anladığım kadarıyla ve alana ihtiyacı var. Zaten günümüzde 500 GB yetersiz kalıyor.
Gidip de en hızlısı bu 5000 TL'ye al diyemeyiz. Bütçe kısıtlıysa HDD alır, kullanır.
Bende 2 tb 7200rpm alıcam 750tlye bütçem bu kadar oyun için kullanıcam bu laflardan sonra alasım gitti nabıcam 480gb ssd yetmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Haklısın bende büyük ihtimalle HDD alcam
Kanka yapacak bişey yok ben alırım 480gb ssd ye önemli oyunları ve Windows atarım örn Gta5 uzun açılanları kalanları yolla hdd

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Aynen ağır yukluleri ssdye 10-15 gblikleri HDD ye
Hdd çok lazım bu devirde 100gb dan aşşa oyun kalmamış rdr2 indircem 120gb arklarla ses of thieves oynayalım dedik 90gb Battlefield oynıyslım dedik 80gb

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Sata ssd Alınır mı?
sata alınır ama ucuza bulunursa daha ucuza kioxia m2 ssd satılıyor çünkü 2. el kovalayabilirsiniz fiyat farkı varmış arada baya bu arada kusura bakma fiyatları farklı düşünmüştüm ben kafamda bütçe çıkarılmıyorsa hdd de alınır.

Grythor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
Bende 2 tb 7200rpm alıcam 750tlye bütçem bu kadar oyun için kullanıcam bu laflardan sonra alasım gitti nabıcam 480gb ssd yetmiyor

Kankam çok kafaya takmayın.
Şöyle düşün; tek oyunculu bir oyunu açacakken sadece girişte disk işleminden dolayı beklersin.
Bu süre de arkadaşın belirttiği gibi uçuk olmaz!
Ben kendim kullandığımdan söylüyorum, kafaya takmanıza değmez arkadaşlar.
Zaten kısıtlı bir bütçeniz varsa alın HDD, kullanın. Her şey bütçeye göre.

Top Bottom