Harddisk biçimlendirilmiyor

etopraks

80+
Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar eski bilgisayarımdan kalan harddiskimi yeni bilgisayarıma taktım oyun yüklemek için ama biçimlendirmek istiyorum biçimlendirilmiyor.Harddiskin içinde windows yuklu olduğu içinmi biçimlendirilmiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Harddisk low level programı kurdum ondada şu hatayı alıyorum;
" Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again. "

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    75.2 KB · Hit: 83
  • 3.webp
    3.webp
    100.5 KB · Hit: 82
  • 2.webp
    2.webp
    76.2 KB · Hit: 81
Arkadaşlar eski bilgisayarımdan kalan harddiskimi yeni bilgisayarıma taktım oyun yüklemek için ama biçimlendirmek istiyorum biçimlendirilmiyor.Harddiskin içinde windows yuklu olduğu içinmi biçimlendirilmiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Harddisk low level programı kurdum ondada şu hatayı alıyorum;
" Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again. "
içinde önceden windows kuruluysa windows kendi dosyalarının erişimini kapatıyor 1 2 ayar ile bazı dosyaları silmek için izini açman gerekiyor internette bulabilirsin video bulabilirsem güncelleyip atarım(unlocker kullanan var işe yarayabilir yada harddisk inde başka sorun olabilir)

içinde önceden windows kuruluysa windows kendi dosyalarının erişimini kapatıyor 1 2 ayar ile bazı dosyaları silmek için izini açman gerekiyor internette bulabilirsin video bulabilirsem güncelleyip atarım
Bulabilirseniz iyi olur teşekkürler.

Geri