Nerde yazıyor o bilgi?Arkadaşlar elimde 1 tb hadddisk var sağlık performans 100%100 olarak gözüküyor tahmini kalan ömrü 100 gün olarak gözüküyor bu harddisk sağlıklı olmasına rağmen 100 gün sonra bozulacak mi yani ?
Hard diski olabildiğince oynatmamaya çalışın kasa içerisine sabitlerseniz iyi olur. Ayrıca program olarak crystal disk marktan da bi kontrol edebilirsiniz.Nerde yazıyor o bilgi?
Hard Disk sentinel kontrol ettim sağlık performans 100%100 diyor kalan ömrü 100 gün diyor sorun çıkarmaz insallahNerde yazıyor o bilgi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hard diski olabildiğince oynatmamaya çalışın kasa içerisine sabitlerseniz iyi olur. Ayrıca program olarak crystal disk marktan da bi kontrol edebilirsiniz.
Ben de o programı söyleyecektim yanlışlıkla hız kontrol ettiğimizi söylemişimHard Disk sentinel kontrol ettim sağlık performans 100%100 diyor kalan ömrü 100 gün diyor sorun çıkarmaz insallah
8 yıllık var bende de12 yıldır kullandığım bir hdd var![]()
12 yıldır kullandığım bir hdd var![]()
Arttırıyorum evdeki kasada 158 yıllık var bende de![]()
Hocam crystal diskinfo ilede kontrol ettim sağlık durumu iyi diyor gerisini Allaha bıraktık veren Allah allan AllahBen de o programı söyleyecektim yanlışlıkla hız kontrol ettiğimizi söylemişimHocam sanmıyorum ben siz 1 hafta sonra kontrol edin yine 100 gün yazar bence ya.
Çöpe salla gitsinArttırıyorum evdeki kasada 15![]()
Buyur kralArttırıyorum evdeki kasada 15![]()
HD tune ile tarat ne var ne yok çıkıyor zatenHocam crystal diskinfo ilede kontrol ettim sağlık durumu iyi diyor gerisini Allaha bıraktık veren Allah allan Allah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çöpe salla gitsin![]()
Beyler bozuksa hurdaya sallayınBuyur kral.15 yılı geçen bir reis olurmu acaba.
Yukliyimde kötü çıkarsa moralim bozulurHD tune ile tarat ne var ne yok çıkıyor zaten