Nerde yazıyor o bilgi?Arkadaşlar elimde 1 tb hadddisk var sağlık performans 100%100 olarak gözüküyor tahmini kalan ömrü 100 gün olarak gözüküyor bu harddisk sağlıklı olmasına rağmen 100 gün sonra bozulacak mi yani ?
Hard diski olabildiğince oynatmamaya çalışın kasa içerisine sabitlerseniz iyi olur. Ayrıca program olarak crystal disk marktan da bi kontrol edebilirsiniz.Nerde yazıyor o bilgi?
Hard Disk sentinel kontrol ettim sağlık performans 100%100 diyor kalan ömrü 100 gün diyor sorun çıkarmaz insallahNerde yazıyor o bilgi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hard diski olabildiğince oynatmamaya çalışın kasa içerisine sabitlerseniz iyi olur. Ayrıca program olarak crystal disk marktan da bi kontrol edebilirsiniz.
Ben de o programı söyleyecektim yanlışlıkla hız kontrol ettiğimizi söylemişim Hocam sanmıyorum ben siz 1 hafta sonra kontrol edin yine 100 gün yazar bence ya.Hard Disk sentinel kontrol ettim sağlık performans 100%100 diyor kalan ömrü 100 gün diyor sorun çıkarmaz insallah
8 yıllık var bende de12 yıldır kullandığım bir hdd var
12 yıldır kullandığım bir hdd var
Arttırıyorum evdeki kasada 158 yıllık var bende de
Hocam crystal diskinfo ilede kontrol ettim sağlık durumu iyi diyor gerisini Allaha bıraktık veren Allah allan AllahBen de o programı söyleyecektim yanlışlıkla hız kontrol ettiğimizi söylemişim Hocam sanmıyorum ben siz 1 hafta sonra kontrol edin yine 100 gün yazar bence ya.
Çöpe salla gitsinArttırıyorum evdeki kasada 15
Buyur kral .15 yılı geçen bir reis olurmu acaba.Arttırıyorum evdeki kasada 15
HD tune ile tarat ne var ne yok çıkıyor zatenHocam crystal diskinfo ilede kontrol ettim sağlık durumu iyi diyor gerisini Allaha bıraktık veren Allah allan Allah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çöpe salla gitsin
Beyler bozuksa hurdaya sallayınBuyur kral .15 yılı geçen bir reis olurmu acaba.
Yukliyimde kötü çıkarsa moralim bozulurHD tune ile tarat ne var ne yok çıkıyor zaten