Sana bir sıkıntı çıkarttı mı?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Resimlerde olduğu gibi sıkıntı çıkartır mı yoksa çalışır mı düzgünce.
1 tane bad sector var. Önemli bilgileri depolamayın onda.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Resimlerde olduğu gibi sıkıntı çıkartır mı yoksa çalışır mı düzgünce.
Hocam ben ordaki görselde çok anlayamadım Sata 3 mü sata 2 ye mi bağlı.1 tane bad sector var. Önemli bilgileri depolamayın onda.
Çok fazla da zayıf sektör var.
Anlaşılmaz.Hocam ben ordaki görselde çok anlayamadım Sata 3 mü sata 2 ye mi bağlı.
Anladım, teşekkürler.Anlaşılmaz.
Rica ederim.Anladım, teşekkürler.
bende kendi harddisklerime (2) yapacağım şimdi bunuda bad sector olayını nasıl anladınız bu arada ilk kez şimdi indiriyorum crystal diskinfo yu1 tane bad sector var. Önemli bilgileri depolamayın onda.
Çok fazla da zayıf sektör var.
Düzetilemeyen kesim sayısından.bende kendi harddisklerime (2) yapacağım şimdi bunuda bad sector olayını nasıl anladınız bu arada ilk kez şimdi indiriyorum crystal diskinfo yu
Peki yeniden konumlandırılamayan kesim sayısı bir sorun çıkartırmı 500gb olan harddiskimed sadece bu sarı renkli ve dikkat yazıyor diğerleri temizDüzetilemeyen kesim sayısından.
Kullanılan yedek vektör sayısı o.Peki yeniden konumlandırılamayan kesim sayısı bir sorun çıkartırmı 500gb olan harddiskimed sadece bu sarı renkli ve dikkat yazıyor diğerleri temiz
Yani sorun çıkartırmı bana içinde orta derece önemli şeyler varKullanılan yedek vektör sayısı o.
Yedek sektörün bittiğinde sorun çıkmaya başlar.Yani sorun çıkartırmı bana içinde orta derece önemli şeyler var