Neler Yeni

HARDDİSK GARİP SESLER ÇIKARIYOR

lexerotk

80+ Bronze
Şu lanet harddiskim bilgisayarı açar açmaz garip sesler cıkarmaya başladı. Sanki motoru engelleyen bişey varmış gibi. Öncedende oldu bir kaç defa, kasayı azcık kaldırıp bırakınca o sarsılma ile düzeliyordu ama şuan işe yaramıyor hatta ikinci disk bu sefer aynı hale geldi. Bunun sorunu ne arkadaşlar neden oluyor? Sesler böyle kafa vurma gibi Tık tık değil, aksine yüksek sesli bi arı kovanından gelen vızıldama sesleri gibi. Suan kullanamiyorum bilgisayarı.

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ege Çelikçi
Şu lanet harddiskim bilgisayarı açar açmaz garip sesler cıkarmaya başladı. Sanki motoru engelleyen bişey varmış gibi. Öncedende oldu bir kaç defa, kasayı azcık kaldırıp bırakınca o sarsılma ile düzeliyordu ama şuan işe yaramıyor hatta ikinci disk bu sefer aynı hale geldi. Bunun sorunu ne arkadaşlar neden oluyor? Sesler böyle kafa vurma gibi Tık tık değil, aksine yüksek sesli bi arı kovanından gelen vızıldama sesleri gibi. Suan kullanamiyorum bilgisayarı.
kablolarını tak çıkar yap banada oluyordu.

lexerotk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablolarını tak çıkar yap banada oluyordu.
Şuan düzeldi kendi kendine garip bir şekilde ama hala sinir bozucu. Verilerimi kaybetceğime dair endişelerim var ki içindeki verilerde önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harddisk sentinel ile sağlığa baktım, ikiside normal görünüyor.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
büyük bir ihtimalle ömrünü tamamlamak üzere içindeki dosyalarınızı başka bir diske aktarın ufak ufak

Top Bottom