Harddisk hızı

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
32,595
Oyunlarda çatışırken birden fps düşmesi yaşıyorum. 5400 RPM disklerden mi yoksa Cod:Warzone'a 8gb ram yetmemesinden mi kaynaklı? Yardım eder misiniz ?

Ram le alakalı.

Ram le alakalı.
İnternette okudum hdd de yapar falan diyorlar da ben de ramden dolayı olduğunu düşündüm teşekkürler. 8 gb daha ekleyip dual channel yaparsam sorun düzelir mi?

Düzelir dostum benim de dual channel

İnternette okudum hdd de yapar falan diyorlar da ben de ramden dolayı olduğunu düşündüm teşekkürler. 8 gb daha ekleyip dual channel yaparsam sorun düzelir mi?
Artık günümüzün oyunlarına 8Gb Ram yetersiz kalıyor dual chanell yapmakta fayda var ve hdd takılmalar yapabilir oyuncu sistemlerine ssd öneriyorum.

Oyunlarda çatışırken birden fps düşmesi yaşıyorum. 5400 RPM disklerden mi yoksa Cod:Warzone'a 8gb ram yetmemesinden mi kaynaklı? Yardım eder misiniz ?
Ekran Kartın Giriş Seviyesiyse + HDD OkumaYazma Hızın Düşükse + 8GB İdare Edebilir Ancak İlerleyen Yıllarda RAM Eklemen Gerekir.

Ekran Kartım MSI Rx570 OC, İşlemcim Ryzen 5 1600. Fps sorunu yok. Sadece anlık takılmalar oyunu oynanmaz hale getiriyor.

Geri