Oğuzhan Dündar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 208
Arkadaşlar hdd hata veriyordu açtığımda siyah ekranda işte yeniden başlatmak için Ctrl alt del tuşuna basınız filan yaptım yaptım olmadı neyse açtım kasayı sata kablosunu çıkarttım taktım windowsu açmayı becerdim steam'e girdim fishing Planet adlı oyunu indircektim işte indirdim girmeye çalıştığımda fishingplanet.exe çalışmayı durdurdu filan dedim 1 gün sonra yeniden dedim aynısını söyledi world of tanka blitz indirdim açtım oynadım onda bir sıkıntı olmadı fakat ets2 yi indirmek istediğimde 4.3gb'tan 2.1gb ı indi gece oldupattım uyudum neyse sabah kalktım steama girdim indirmeyi devam ettir dediğimde devam et kısmına bastığımda "DİSK HATASI" yazıyordu baya baya denedim hatta program files dosyasına girip steama "steamapps" klasöründe ets2 dosyasına girdim bomboşdu hiçbir şey yoktu ama steamda 2.1gb indirilmiş gözüküyordu...neyse baya karışık oldu farkındayım nasıl çözebilirim eski bir hdd değil bilgisayarcıdan upgrade yaparken almıştım bu zamana kadar sıkıntı yoktu yeni veriyor böyle hatayı ve biraz yavaşladı PC nedir önerileriniz şimdiden teşekkürler