Neler Yeni

Harddisk önerisi

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Merhaba 1 tb harddisk almak istiyorum 300 lira bütçem var ve bütçeyi aşmam çok zor :) mahalledeki bilgisayarcıya gittiğim de
Seagate Barracuda 1TB 3.5 bu modeli 400 lira ya veriyordu bende hepsibura da da 300 lira olduğunu söyledim oda onlar refresh yenilenmiş diskler sonra başın ağrır öyle almaktansa ikinci el dedı ben ne yapayım şimdi sıfır satan güvendiğiniz bir site varsa öneri yaparmısınız içine oyun kuracağım için wd istemiyorum ses problem değil bide bilgisayarcı doğrumu söylüyor gerçekten yenilenmiş diskleri mi satıyorlar.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Merhaba 1 tb harddisk almak istiyorum 300 lira bütçem var ve bütçeyi aşmam çok zor :) mahalledeki bilgisayarcıya gittiğim de
Seagate Barracuda 1TB 3.5 bu modeli 400 lira ya veriyordu bende hepsibura da da 300 lira olduğunu söyledim oda onlar refresh yenilenmiş diskler sonra başın ağrır öyle almaktansa ikinci el dedı ben ne yapayım şimdi sıfır satan güvendiğiniz bir site varsa öneri yaparmısınız içine oyun kuracağım için wd istemiyorum ses problem değil bide bilgisayarcı doğrumu söylüyor gerçekten yenilenmiş diskleri mi satıyorlar.
Ben wd blue aldim daha az sesli calisiyor diye.Hepsiburada saticisi idi ve 280 TL'ye aldim.Bence bu dedigim modeli de alabilirsin.Ayrica saticisi hepsiburada iken boyle bir sey yaptiklarini da dusunmuyorum

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben wd blue aldim daha az sesli calisiyor diye.Hepsiburada saticisi idi ve 280 TL'ye aldim.Bence bu dedigim modeli de alabilirsin.Ayrica saticisi hepsiburada iken boyle bir sey yaptiklarini da dusunmuyorum
crystal disk ve hd sentinel sonuçlarını rica etsem buraya atabilirmisin cihaz kaç yıllık bide?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
crystal disk ve hd sentinel sonuçlarını rica etsem buraya atabilirmisin cihaz kaç yıllık bide?
Cihaz cok yeni kesin bir sey soylemem o yuzden 1 aylik yani diskmarkta degerler 181/179 cikmisti yanlis hatirlamiyorsam.Yani ileride sorun yaratir mi bilmemekle birlikte 3.5 luk hddlerin fiyatlari 300 civari zaten.Bir sorun cikacagini sanmiyorum ama biraz daha cevap bekle tabi

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Cihaz cok yeni kesin bir sey soylemem o yuzden 1 aylik yani diskmarkta degerler 181/179 cikmisti yanlis hatirlamiyorsam.Yani ileride sorun yaratir mi bilmemekle birlikte 3.5 luk hddlerin fiyatlari 300 civari zaten.Bir sorun cikacagini sanmiyorum ama biraz daha cevap bekle tabi
Seagate 200 mb üzeri okuma yazma sunuyor wd ye de sesli diyorlar senin makine sessiz mi?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Seagate 200 mb üzeri okuma yazma sunuyor wd ye de sesli diyorlar senin makine sessiz mi?
Hocam tersine ben konu açmıştım wd daha sessiz denmişti benimkinde hiç ses yok.Ayrıca şöyle atıyım diskmarkı:

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    2.6 MB · Hit: 43

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Hocam tersine ben konu açmıştım wd daha sessiz denmişti benimkinde hiç ses yok.Ayrıca şöyle atıyım diskmarkı:
sağol yarın vatana gidip alıyım herhalde en güvenli orası olur sonuçta içinde fotoğraflarımızı tutuyoruz trenyol,hepsiburada gibi yerleri önerirmisin?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
sağol yarın vatana gidip alıyım herhalde en güvenli orası olur sonuçta içinde fotoğraflarımızı tutuyoruz trenyol,hepsiburada gibi yerleri önerirmisin?
Ben trendyol hepsiburada giibi yerlerden alırken genel yorumları okuyorum ve %95 üstü iyi yorum varsa güveniyorum.Şu ana kadar bir sıkıtnı çıkmadı.Fakat gidip 3 yorumu olan bir hdd alırsaan sorun olabilir tabi.
Arada fiyat farkı inanılmaz 80-90 tl fazla istiyor vatan bir hdd için.Fakat tabi son karar senin sıkıntı çıkar uğraşamam ben diyorsaan vatandan alabilirsin.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
fiyatı uygun refresh ürün çıkmaz inşallah trendyoldan alayım diyorum ama anlaşılır herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben trendyol hepsiburada giibi yerlerden alırken genel yorumları okuyorum ve %95 üstü iyi yorum varsa güveniyorum.Şu ana kadar bir sıkıtnı çıkmadı.Fakat gidip 3 yorumu olan bir HDD alırsaan sorun olabilir tabi.
Arada fiyat farkı inanılmaz 80-90 TL fazla istiyor vatan bir HDD için.Fakat tabi son karar senin sıkıntı çıkar uğraşamam ben diyorsaan vatandan alabilirsin.
trendyoldan alıcam hocam arkadaşın attığı linkte 280 lira uygun bi sorun olmaz herhalde.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
fiyatı uygun refresh ürün çıkmaz inşallah trendyoldan alayım diyorum ama anlaşılır herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

trendyoldan alıcam hocam arkadaşın attığı linkte 280 lira uygun bi sorun olmaz herhalde.
Umarım olmaz hocam fakat ben genelde oradan alan çok gördüm.O pcci kazıklamak istemiş olabilir.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Umarım olmaz hocam fakat ben genelde oradan alan çok gördüm.O pcci kazıklamak istemiş olabilir.
15 gün iade hakkı var zaten olmadı iade ederim ya sağol ingilendiğin için.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Top Bottom