Neler Yeni

Harddisk yük binince gidip geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burhan şan
Merhabalar
Bilgisayarıma depolama için Seagetenin 1tblık hdd sini aldım, bugün elime geçti bilgisayarıma taktım yük binince ses geliyor ve gidip geliyor kablo değiştirdim yine olmadı.
Hard disk sentinel den baktım sağlık durumu gayet iyi
daha öncesinden eski laptopdan söktüğüm 2,5 hdd kullanıyordum onda da aynı sorun oldu bozulmuştur deyip yenisini aldım yine aynı sorun devam ediyor nasıl çözebilirim. Sistemimde rampagenin 600w 80p lık güç kaynağı var.

2mApoo

80+ Silver
Mavi ekranmı veriyor ?

2mApoo

80+ Silver
O sorun benim HDD'de mevcut. Ses geliyor ve mavi ekran yiyor. Galiba aynı şeyden bahsediyoruz.
Ben SSD takınca öyle bir sorun yaşamıyorum. KAblo değiştirdim fakat hala aynı sorun var. SSD takmayı dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burhan şan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sorun benim HDD'de mevcut. Ses geliyor ve mavi ekran yiyor. Galiba aynı şeyden bahsediyoruz.
Ben SSD takınca öyle bir sorun yaşamıyorum. KAblo değiştirdim fakat hala aynı sorun var. SSD takmayı dene
sistemimde m2 ssd var şuan james donkeyinde 2,5 120gb lık ssd side mevcut depolama için hdd kullanmak istiyorum bunun bi çözümü olmalı çok saçma bir durum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burhan şan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu Çözdüm arkadaşlar sata power dönüştürücü kablosu aldım ve sorun düzeldi nedense güç kaynağından gelen sata power kablolarında sorun varmış.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-11-15 135203.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-15 135203.png
    70.5 KB · Hit: 31
Top Bottom