- Katılım
- 7 Nisan 2020
- Mesajlar
- 14,171
- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,041
Warzone sardım bu aralar belki indiririm.kulakligim yok şuan daha alamadım. Takım oyunları işkence gibi geçiyorİstiyorsanız oynarız hocam![]()
Warzone sardım bu aralar belki indiririm.kulakligim yok şuan daha alamadım. Takım oyunları işkence gibi geçiyorİstiyorsanız oynarız hocam![]()
görünmüyor takınca sistemde görüntü gelmiyorTest yapın isterseniz HDD'ye.
Muhtemelen bozulmuştur diyebiliriz o zaman. Sorunun ekran kartı vb. bir şeyden olmadığına emin misiniz?Görünmüyor takınca sistemde görüntü gelmiyor
denedim çalışmıyorMuhtemelen bozulmuştur diyebiliriz o zaman. Sorunun ekran kartı vb. bir şeyden olmadığına emin misiniz?
Mümkünse SSD almadan önce birinden disk ödünç isteyip takmaya çalışın. Veya USB'ye Linux Live vb. kurup USB'den boot etmeye çalışın.
Sorunun kaynağını anlarsınız o zaman.
Evet denedim kendi harddiskimde çalışmıyor taktığımda windows logoda kalıyor format atmaya denedim olmuyor ssd alıcam. 1tb lıkBaşka bir disk ile denediniz mi?