Pc ye tak. Sağ tık biçimlendir yap. Gözükür tabiMerhabalar eski harddiskimin içindeki bilgileri silmedim şuan satışta alan kişi pcye taktıktan sonra bilgilerim veya dosyalarım o adamda gözükürmü?
Görür tabi.Merhabalar eski harddiskimin içindeki bilgileri silmedim şuan satışta alan kişi pcye taktıktan sonra bilgilerim veya dosyalarım o adamda gözükürmü?
Psudan gelen satayı hdd nin satasına takcan o büyük olur. Daha sonra anakarta da sata tak diğer ucunuda hdd ye tak o da küçük uclu olur. Ama tek hdd takma. Win neye kuruluysa onun yanına hdd tak. Sistem açılır açılmaz bu bilgisayara gir. Hdd ye sağ tık diski biçimlendir yap. 3-5 saniye sürer daha uzunda olabilir. Sonea siler her şeyi.Peki nası takıcam kablosu var hangi porta takıcam
Peki nası takıcam kablosu var hangi porta takıcam
forum.donanimarsivi.com
Değerli yorumun için teşekkürler hocam çok sağolAlıntıyı görüntüle
Bu 2 kabloyu kullanarak birisi psudan gelen güç kablosu. Diğer de data kablosu. Anakartta da yeri var
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kablo:
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu anakarta taktığımız kablonun takma yeri yeni nesil anakartlarda varmıdır?Alıntıyı görüntüle
Bu 2 kabloyu kullanarak birisi psudan gelen güç kablosu. Diğer de data kablosu. Anakartta da yeri var
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kablo:
Alıntıyı görüntüle
peki hocam bu güç kablosu psuda varmıdır yoksa ben mi takıcam?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kablo:
Alıntıyı görüntüle
Çok sağol hocam peki psuda hazırda bu kablo varmıdır yoksa ben mi takıcam?Psudan gelen satayı hdd nin satasına takcan o büyük olur. Daha sonra anakarta da sata tak diğer ucunuda hdd ye tak o da küçük uclu olur. Ama tek hdd takma. Win neye kuruluysa onun yanına hdd tak. Sistem açılır açılmaz bu bilgisayara gir. Hdd ye sağ tık diski biçimlendir yap. 3-5 saniye sürer daha uzunda olabilir. Sonea siler her şeyi.
sağolun hocamlow level format atman lazım bunun için birçok program mevcut
[REHBER] Low Level Format Atma Rehberi
Bir rehberimiz daha bitti. :) HDD Durumunu kontrol etmek için CrystalDiskInfo programını indirip kurabilirsiniz.forum.donanimarsivi.com
Benim psum hazır kablolu hocam dışarda hani istediğin kabloyu tak istediğin kabloyu çıkar türden değilPSU olanı var ama öbürü de anakart kutusu içindedir