Harddiskten aşırı ses gelmesi

Ürününü garantiye yollamış biri bana mesaj atarsa sormam gerekenler var
Sor dostum bize yardımcı olabiliriz belki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistem aldım n11.comdan atom bilişim diye bir yer satıyordu garanti felan herşeyi var
AtomBilişim bilgisayar alabileceğin en kötü yer. bu arada kasa kapağına garanti etiketi yapıştırıyorlar. İnşallah açmamışsındır.

AtomBilişim bilgisayar alabileceğin en kötü yer. bu arada kasa kapağına garanti etiketi yapıştırıyorlar. İnşallah açmamışsındır.
Açtık ve bilgileri var açınca söyledik

İllaha kendi kutusumu lazım yoksa herhangi bi kutuyla gönderebilirmiyim .

Onlarla görüşüp çaresine bakmanız lazım. Ya da parçaları ayrı ayrı servislerine göndermeniz gerekir. Şuan ne söylesek yalan olur. Her servisin takip ettiği yol farklı. Güç kaynağı 350W değil, 300W.

Onlarla görüşüp çaresine bakmanız lazım. Ya da parçaları ayrı ayrı servislerine göndermeniz gerekir. Şuan ne söylesek yalan olur. Her servisin takip ettiği yol farklı. Güç kaynağı 350W değil, 300W.
Üstünde yazanı söyledim vallaha

Açtık ve bilgileri var açınca söyledik
İllaha kendi kutusumu lazım yoksa herhangi bi kutuyla gönderebilirmiyim .
Hiçbir şeyi sökmeden direk kasayı göndermen daha mantıklı olur hocam. AtomBilişim garanti konusunda en kanser satıcı. Garantisi bozulmuş bunun demesinler. Bırak arızayı onlar bulup onlar servise göndersin.

Sıkıntı olmayacağını söylediler etiketin

İlk 14 günden sonra kendi kutusunun bir önemi yok. Koy rastgele bir kutuya gönder.
İşte bu harika sağolun

Ekler

• Screenshot_20200511-235241_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200511-235241_WhatsApp.webp
    150.7 KB · Hit: 43
Beyler ürün garantiden geldi bire bir aynı hiçbir değişme felan yok sorum sizin fişlerinizde olabilir diyor biz kontrol ettik sıkıntısı yok diyorlar iğnesi bozuk felan sesi böyle böyle diyince adam her harddisk o kadar sesle çalışır diyor saçmalık gibi geldi sizce?

Saçmalık olup olmadığını anlayabilmemiz için ayrıntıya girmeniz gerekiyor. Bahsettiğiniz olayla ilgili ne ses kaydı, ne de video yok. Buradan hard disk'in bozuk veya sağlam olduğunu nasıl anlayalım? Hard disk bozuk olsa, kullanamazsınız. Adamlar gerçekten kontrol ettiyse, yalan söylemelerini gerektiren hiçbir durum söz konusu olamaz.

Videoyu paylaştım önceki mesajlarda 1 e1 aynısı zaten değişme yok

Harddiskten böyle sesler geliyor problem nedir acaba?
Bu şekil aynı

Kullabiliyorum evet ama pc 1 dk yada 2 dk süre zarfı içinde en az 20 saniye donuyor harddisk tabi kopuyor o ara

Geri