Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,823
tabii ki kapsar. Gönderin yapsınlar. Yenisini gönderirler belki bu nedenle bilgilerini kurtarmadan gönderme.Garanti kapsıyormu bu hataları
tabii ki kapsar. Gönderin yapsınlar. Yenisini gönderirler belki bu nedenle bilgilerini kurtarmadan gönderme.Garanti kapsıyormu bu hataları
Atx 350wKalitesiz PSU kullanıyorsan diskini de bozan odur. PSU markası nedir ?
Bi' götür derim, şu anlık garantinin kapsamaması için bir neden yok. Götürdüğünde kullanıcı hatası mı derler, ne derler bilemem.Garanti kapsıyormu bu hataları
Sorunun nedeni anlaşıldı gibiAtx 350w
Öyle bişey deme ihtimalleri yok bence çünkü bu benle alakalı bişey değilBi' götür derim, şu anlık garantinin kapsamaması için bir neden yok. Götürdüğünde kullanıcı hatası mı derler, ne derler bilemem.
Böyle bir marka mı var ?Atx 350w
Önceden çok yaşadım o yüzden dedim. Kendim yapmadığım şey için"Kullanıcı hatası bu." dedikleri de olmuştu, o günden sonra garantiye de büyük bir kinim var.Öyle bişey deme ihtimalleri yok bence çünkü bu benle alakalı bişey değil
Sorunun nedeni anlaşıldı gibi.
Böyle bir marka mı var ?
Boşuna demiyoruz hocam 100-200tl fazla verin kaliteli markaların PSU'larını kullanın diye. Patlamadığına şükür. Ama ATX diye bir PSU markası ilk defa duyuyorum. Arkadaşın yanlışı var sanırım.Sorunun nedeni anlaşıldı gibi.
AynenBoşuna demiyoruz hocam 100-200tl fazla verin kaliteli markaların PSU'larını kullanın diye. Patlamadığına şükür. Ama ATX diye bir PSU markası ilk defa duyuyorum. Arkadaşın yanlışı var sanırım.
Hazır sistem aldım n11.comdan atom bilişim diye bir yer satıyordu garanti felan herşeyi varBoşuna demiyoruz hocam 100-200tl fazla verin kaliteli markaların PSU'larını kullanın diye. Patlamadığına şükür. Ama ATX diye bir PSU markası ilk defa duyuyorum. Arkadaşın yanlışı var sanırım.