nerden biliyosun
bu markanın botunu yurtdışından aldım sonra bir de tr den aldım iki ürün arasında kalite olarak bariz farklar var bir daha asla almam buradan tavsiye de etmemnerden biliyosun
biz satıcıdan bahsediyoz sen ülkeden bahsediyosun knka anlamadım? bu satıcıda orijinal midir diye tartısıyoruzbu markanın botunu yurtdışından aldım sonra bir de tr den aldım iki ürün arasında kalite olarak bariz farklar var bir daha asla almam buradan tavsiye de etmem
10 sene kadar önce 200 tl civarına almıştım yanılmıyorsam nereden nereyeHARLEY DAVIDSON BOT 2000TL 10 TL EKSTRAYLA 1990 TL OLUYOR. PİYASASI 3500TL+
Mesaj otomatik birleştirildi:
ALINIR MI
ne fark eder satıcısı sen yurtdısından mı alıyorsun bu ürünü , size tavsiye yapan da kabahat herşeyin çakmasına layıksınız alın alınbiz satıcıdan bahsediyoz sen ülkeden bahsediyosun knka anlamadım? bu satıcıda orijinal midir diye tartısıyoruz
ağlamaya devam et foruma da yeni gelmişsin boş konuşuyosun :dne fark eder satıcısı sen yurtdısından mı alıyorsun bu ürünü , size tavsiye yapan da kabahat herşeyin çakmasına layıksınız alın alın