Thadox
80+ Bronze
Birazdan temsilcisi ile olan konuşma bitince ss atacağım bekleyinbilemiyorum
Birazdan temsilcisi ile olan konuşma bitince ss atacağım bekleyinbilemiyorum
Temsilcisi ile konuşma biter bitmez sayfa kapandı tam ss alamadım. Bana kesinlikle sahte ürün olmaz dedi. Numara küçük gelirse değişim sağlanabilir dedi. Hayırlısı olsun bakalım.aldın mı sende ve başka alcak var mı arkadaşlar
Hocam kaynak nedir?adamın satışı yok
ürünlerin barkodları başka çıkıyormuş replika
elden alırsanız 3600, %25 indirimimiz var 2750tl dedi. barkoddan orijinalliğini sorgulayabilirsiniz orijinal tüm ürünlerimiz dedi kadın.adamın satışı yok
ürünlerin barkodları başka çıkıyormuş replika
yani kesinlikle orijinal miymiş bu bot. yani çukurovasporTemsilcisi ile konuşma biter bitmez sayfa kapandı tam ss alamadım. Bana kesinlikle sahte ürün olmaz dedi. Numara küçük gelirse değişim sağlanabilir dedi. Hayırlısı olsun bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kaynak nedir?
Hangi kadın?elden alırsanız 3600, %25 indirimimiz var 2750tl dedi. barkoddan orijinalliğini sorgulayabilirsiniz orijinal tüm ürünlerimiz dedi kadın.
yani kesinlikle orijinal miymiş bu bot.
Temsilcisi bana hepsiburada kesinlikle sahte ürün satışına asla izin vermez dedi. Ben dediğini aktarayım. Değişim ve iade içinde orijinal kutusu ve faturası vb. Gerek dedielden alırsanız 3600, %25 indirimimiz var 2750tl dedi. barkoddan orijinalliğini sorgulayabilirsiniz orijinal tüm ürünlerimiz dedi kadın.
yani kesinlikle orijinal miymiş bu bot. yani çukurovaspor
Temsilcisi bana hepsiburada kesinlikle sahte ürün satışına asla izin vermez dedi. Ben dediğini aktarayım. Değişim ve iade içinde orijinal kutusu ve faturası vb. Gerek dedi
Hocam hepsiburada, trendyol, n11 kime sorsan aynı şeyi söylüyor zaten, yazılımcı olarak pazaryeri firmaları ile artık iç içe olduk. Onların demesine zerre güvenmeyin. Sahte parfüm de satmayız derler, sahte parfüm satarlar.elden alırsanız 3600, %25 indirimimiz var 2750tl dedi. barkoddan orijinalliğini sorgulayabilirsiniz orijinal tüm ürünlerimiz dedi kadın.
yani kesinlikle orijinal miymiş bu bot. yani çukurovaspor
İptal mi edeyim yoksa gelmesini bekleyip duruma göre orijinal değilse mi iade edeyim? Birde kesin yolu var mı orijinal olup olmadığını anlamanınOoo sakamış he yorumlara bak orijinal değil demek ki…
Açıkçası ben iade ile uğraşırım zaten kargo firmaları evime yakın. Tabi inşallah sahte olmaz ama olursa buraya yazarım. Satıcıyı siz de şikayet edersiniz.Hocam hepsiburada, trendyol, n11 kime sorsan aynı şeyi söylüyor zaten, yazılımcı olarak pazaryeri firmaları ile artık iç içe olduk. Onların demesine zerre güvenmeyin. Sahte parfüm de satmayız derler, sahte parfüm satarlar.
İade prosedürleriyle uğraşmaya üşenmeyeceğimi bilsem bende alır bir denerdim fakat, üşenip iade etmeyeceğimi biliyorum. Farklı arkadaşlar da pek iç açıcı şeyler söylememişler. Ben almaktan vazgeçtim, bilginiz olsun. Aynı fiyata farklı orjinal olduğunu bildiğim bir ürün alırım, en azından başım ağrımaz.
bekle artık sipariş vermişkenİptal mi edeyim yoksa gelmesini bekleyip duruma göre orijinal değilse mi iade edeyim? Birde kesin yolu var mı orijinal olup olmadığını anlamanın
tamam o zaman sen bekleİptal mi edeyim yoksa gelmesini bekleyip duruma göre orijinal değilse mi iade edeyim? Birde kesin yolu var mı orijinal olup olmadığını anlamanın
Açıkçası ben iade ile uğraşırım zaten kargo firmaları evime yakın. Tabi inşallah sahte olmaz ama olursa buraya yazarım. Satıcıyı siz de şikayet edersiniz.
çukurovanın telefonunu açan.Hangi kadın?