Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 Harley Davidson Bot 1990TL 🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Thadox

80+ Bronze

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil

sizofren0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
berat
adamın satışı yok
ürünlerin barkodları başka çıkıyormuş replika

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil

Thadox

80+ Bronze
aldın mı sende ve başka alcak var mı arkadaşlar
Temsilcisi ile konuşma biter bitmez sayfa kapandı tam ss alamadım. Bana kesinlikle sahte ürün olmaz dedi. Numara küçük gelirse değişim sağlanabilir dedi. Hayırlısı olsun bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamın satışı yok
Hocam kaynak nedir?

Ekler

• Screenshot_20230904_213633.jpg
    Screenshot_20230904_213633.jpg
    324.7 KB · Hit: 70
  • Screenshot_20230904_213515_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_20230904_213515_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    448.4 KB · Hit: 67

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
adamın satışı yok
elden alırsanız 3600, %25 indirimimiz var 2750tl dedi. barkoddan orijinalliğini sorgulayabilirsiniz orijinal tüm ürünlerimiz dedi kadın.

Temsilcisi ile konuşma biter bitmez sayfa kapandı tam ss alamadım. Bana kesinlikle sahte ürün olmaz dedi. Numara küçük gelirse değişim sağlanabilir dedi. Hayırlısı olsun bakalım.

Hocam kaynak nedir?
yani kesinlikle orijinal miymiş bu bot. yani çukurovaspor

Thadox

80+ Bronze
elden alırsanız 3600, %25 indirimimiz var 2750tl dedi. barkoddan orijinalliğini sorgulayabilirsiniz orijinal tüm ürünlerimiz dedi kadın.

yani kesinlikle orijinal miymiş bu bot.
Hangi kadın?

sizofren0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
berat
bot satmamış hiç
Ekran Görüntüsü (56).png

adidas ayakkabı için gelen yorumlar
Ekran Görüntüsü (57).png
,,,

Thadox

80+ Bronze

Temsilcisi bana hepsiburada kesinlikle sahte ürün satışına asla izin vermez dedi. Ben dediğini aktarayım. Değişim ve iade içinde orijinal kutusu ve faturası vb. Gerek dedi

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Temsilcisi bana hepsiburada kesinlikle sahte ürün satışına asla izin vermez dedi. Ben dediğini aktarayım. Değişim ve iade içinde orijinal kutusu ve faturası vb. Gerek dedi

Hocam hepsiburada, trendyol, n11 kime sorsan aynı şeyi söylüyor zaten, yazılımcı olarak pazaryeri firmaları ile artık iç içe olduk. Onların demesine zerre güvenmeyin. Sahte parfüm de satmayız derler, sahte parfüm satarlar.
İade prosedürleriyle uğraşmaya üşenmeyeceğimi bilsem bende alır bir denerdim fakat, üşenip iade etmeyeceğimi biliyorum. Farklı arkadaşlar da pek iç açıcı şeyler söylememişler. Ben almaktan vazgeçtim, bilginiz olsun. Aynı fiyata farklı orjinal olduğunu bildiğim bir ürün alırım, en azından başım ağrımaz.

Thadox

80+ Bronze
Ooo sakamış he yorumlara bak orijinal değil demek ki…
İptal mi edeyim yoksa gelmesini bekleyip duruma göre orijinal değilse mi iade edeyim? Birde kesin yolu var mı orijinal olup olmadığını anlamanın

Hocam hepsiburada, trendyol, n11 kime sorsan aynı şeyi söylüyor zaten, yazılımcı olarak pazaryeri firmaları ile artık iç içe olduk. Onların demesine zerre güvenmeyin. Sahte parfüm de satmayız derler, sahte parfüm satarlar.
İade prosedürleriyle uğraşmaya üşenmeyeceğimi bilsem bende alır bir denerdim fakat, üşenip iade etmeyeceğimi biliyorum. Farklı arkadaşlar da pek iç açıcı şeyler söylememişler. Ben almaktan vazgeçtim, bilginiz olsun. Aynı fiyata farklı orjinal olduğunu bildiğim bir ürün alırım, en azından başım ağrımaz.
Açıkçası ben iade ile uğraşırım zaten kargo firmaları evime yakın. Tabi inşallah sahte olmaz ama olursa buraya yazarım. Satıcıyı siz de şikayet edersiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
İptal mi edeyim yoksa gelmesini bekleyip duruma göre orijinal değilse mi iade edeyim? Birde kesin yolu var mı orijinal olup olmadığını anlamanın
bekle artık sipariş vermişken

Açıkçası ben iade ile uğraşırım zaten kargo firmaları evime yakın. Tabi inşallah sahte olmaz ama olursa buraya yazarım. Satıcıyı siz de şikayet edersiniz.
tamam o zaman sen bekle

çukurovanın telefonunu açan.

+ mağaza sahibi bayan sanırım.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom