Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 Harley Davidson Bot 1990TL 🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Thadox

80+ Bronze
bekle artık sipariş vermişken
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam o zaman sen bekle

çukurovanın telefonunu açan.

+ mağaza sahibi bayan sanırım.
Numara 77 74 ile mi bitiyor?

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
Numara 77 74 ile mi bitiyor?
evet

1693854430051.png

belki fake olabilir düşüncesi de var.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
İptal mi edeyim yoksa gelmesini bekleyip duruma göre orijinal değilse mi iade edeyim? Birde kesin yolu var mı orijinal olup olmadığını anlamanın

Açıkçası ben iade ile uğraşırım zaten kargo firmaları evime yakın. Tabi inşallah sahte olmaz ama olursa buraya yazarım. Satıcıyı siz de şikayet edersiniz.
bekle artık sipariş vermişken

tamam o zaman sen bekle

çukurovanın telefonunu açan.

+ mağaza sahibi bayan sanırım.
Arkadaş ülkedeki insanların ahlaksızlığının geldiği hale bak. Bir bot alacağız, bot ya BOT! Onu bile rahat rahat alamıyoruz. Şu almanca işini bir halledeyim, daha da burada durmayacağım zaten.

Thadox

80+ Bronze
Arkadaş ülkedeki insanların ahlaksızlığının geldiği hale bak. Bir bot alacağız, bot ya BOT! Onu bile rahat rahat alamıyoruz. Şu almanca işini bir halledeyim, daha da burada durmayacağım zaten.
Neresinden tutsanız elde kalıyor. Bot indirimi için kaç kişi şurada münakaşa ediyoruz uzun bir süredir. Kaldı ki birde orijinalliğine güvenip güvenmeme konusunda da tartışma halindeyiz. Yurt dışında insanlar telefon bilgisayar vs alırken bu kadar düşünmüyordur herhalde :/

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Neresinden tutsanız elde kalıyor. Bot indirimi için kaç kişi şurada münakaşa ediyoruz uzun bir süredir. Kaldı ki birde orijinalliğine güvenip güvenmeme konusunda da tartışma halindeyiz. Yurt dışında insanlar telefon bilgisayar vs alırken bu kadar düşünmüyordur herhalde :/
Yok be ne düşecekler, ingiltereye her gittiğimde bir ürün alırken bu orjinal mi acaba diye bir kere bile düşünmedim.
Burada parfüm bile alamıyorsun! Satıcı boyner ama o bile sahte parfüm gönderebiliyor, gerçekten artık rezil bir hale geldi.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
evet

Alıntıyı görüntüle
belki fake olabilir düşüncesi de var.

Ürün yorumlarını okurken bu ürüne yorum yapan kişilerin sahte hesap olma ihtimali, ürün eline ulaşmadan puanlamış olma durumu ve çakma ile gerçeği ayırt edecek tecrübeden yoksun olması gibi olasılıklar her zaman vardır. Başıma geldiği için biliyorum.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
o zaman almıyoruz bu satıcıdan ha...

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

Thadox

80+ Bronze
La dur öyle deme ben aldım :'). İnşallah sahte çıkmaz. Çıkarsa gerçekten uğraşacağım hepsiburada ile. Öğrenciyim şu sıralar vaktim de bol zaten.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Alma boşver, başımızı ağrıttığımıza değmez. Diğer arkadaş da ürün geldiğinde inceler, orjinal ise güle güle kullansın. Değilse artık iade işlemlerinde kolay gelsin.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
La dur öyle deme ben aldım :'). İnşallah sahte çıkmaz. Çıkarsa gerçekten uğraşacağım hepsiburada ile. Öğrenciyim şu sıralar vaktim de bol zaten.
orijinalse paslar mısın? hemen sipariş veririm.

Thadox

80+ Bronze
orijinalse paslar mısın? hemen sipariş veririm.
Tabii ki. Ürün gelir gelmez buraya dönüş yapacağım. Fotoğraf vb atarım orijinalliğine beraber karar veririz.

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil

Fanzi

80+
Dahası