büyük zaman kaybı olurHarry potter film serisini bitireli uzun zaman oldu bende harry potter kitap serisini almayı düşünüyorum sizce filmi izledikten sonra alınır mı ? Yoksa zaten filmi izledim almasan da olur mu dersiniz.
Hatırlama veya nostalji olarak olabilir ama zaten izlediyseniz hatırlıyorsanız zaman kaybı olur hemen hemen aynılar.Harry potter film serisini bitireli uzun zaman oldu bende harry potter kitap serisini almayı düşünüyorum sizce filmi izledikten sonra alınır mı ? Yoksa zaten filmi izledim almasan da olur mu dersiniz.
BayarHarry potter film serisini bitireli uzun zaman oldu bende harry potter kitap serisini almayı düşünüyorum sizce filmi izledikten sonra alınır mı ? Yoksa zaten filmi izledim almasan da olur mu dersiniz.
büyük zaman kaybı olur
Hatırlama veya nostalji olarak olabilir ama zaten izlediyseniz hatırlıyorsanız zaman kaybı olur hemen hemen aynılar.
Bayar
Evet daha ayrıntılı olduğu için alıp okumayı düşünüyorum ama bilemedim zaman kaybı olur diyenlerde var sadece 1 kitabı alıp deniyeceğim eğer gerçekten bayarsa okumamam tüm seriyi büyük ihtimalle yardımınız için teşekkür ederim bu arada.Bende ilk önce izliyip sonra kitaplarını aldım.
Hikayeyi filmden daha ayrıntılı anlatıyor.
Okunur sarıyor ben filmleri bitirip kitabı almıştım hiç baymadı kitapta farklılıklar çok.
Kesinlikle arkadaşlar yanlış yönlendiriyor kitaplar çok çok daha güzel. Kesinlikle okumalısın çok farklı detaylar var özellikle son film kitapta çok güzel gelişirken film biraz kotu
Kesinlikle bu arkadaşlara katılıyorum. Filmler özellikle benim gibi nesli denk gelip zamanında izlediysen de unutulmaz ayrı bir hava katıyor ama atmosfer ve hikayenin kendisini sevdiysen birde ilk elden orjinalini deneyimlemen güzel olucaktır. Hem kitabı okurken filmi tekrardan kendince yorumlama şansın da olur.filmi izleyip sonra kitabı okuyunca karakterler kafada daha iyi canlanıyor okurken adeta zihnimde canlanmıştı tüm detaylarıyla bence okunur hele yüzüklerin efendisini söylemiyorum bile