Neler Yeni

Harvard üniversitesi yazılım kursu

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmet demirden
Harvard üniversitesi yazılım 2D 3D oyun yapımı için kurslar veriyor tamamen ücretsiz ücretli olan kursları da var üzerimde yazıyor 12 hafata veya 9 hafta değişiyor haftada 6 9 saat arası verilecekmiş ilgilenen varsa kendini geliştirmek isteyen link bırakıyorum girip kaykt vs. Yapsın linki açıp biraz aşağıya inin bilgisayar bilimi yazar zaten basıp kursları inceleyebilirsşniz sadece bilgisayar değil matematik gibi farklı kursları da bulunmakta

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
İyiymiş keşke benim ingilizce çok iyi olsaydi. kayit olurdum.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İngilizcesi 70 olan birine bunu atmamalıydın... ☹️

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Harvard üniversitesi yazılım 2D 3D oyun yapımı için kurslar veriyor tamamen ücretsiz ücretli olan kursları da var üzerimde yazıyor 12 hafata veya 9 hafta değişiyor haftada 6 9 saat arası verilecekmiş ilgilenen varsa kendini geliştirmek isteyen link bırakıyorum girip kaykt vs. Yapsın linki açıp biraz aşağıya inin bilgisayar bilimi yazar zaten basıp kursları inceleyebilirsşniz sadece bilgisayar değil matematik gibi farklı kursları da bulunmakta

İngilizcem iyi olsa ve yazılım düşümsem efsane olur ama daha ne yapacağıma karar vermedim.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
İngilizcem iyi olsa ve yazılım düşümsem efsane olur ama daha ne yapacağıma karar vermedim.
Engin Demiroğ Udemyde çok iyi bir hoca 9 ocaktan itibaren 2 ay gonullu olarak yazilim kampi verecek kacirma derim detaylari için instagram sayfasina bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmet demirden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimki 10 😅😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimki 10
Yani benimki de o kadar iyi değil ama en ufak bir şey de öğrensem kâr ekran kaydı açarım sonra oturup çeviririm

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Top Bottom