Bende beyazını sevmiyorum. Gel beraber kahvaltı yapak sen beyazi ye.ben sarisiniBeyler ben bu yumurtanın sarısını haşlanmış olunca hiç yiyemiyorum spordan önce 2 tane yiyorum sadece beyazını yanına tuzsuz peynir domates fln gömüyorum beyazını sadece yesem sorun olur mu
eywDuyduğuma göre asıl proteini orada yani göm gitsin bişi olmaz
kral ağlasın ya zırlasın hatta o kuru tadını hiç çekemem onunNasıl bir sorun bekliyorsun? Arkandan ağlayabilir bir de paran boşa gider.
SDFÖVSAÖLFBÖLS kanka spor amaclı yiyorum sabah sabah ketcap mayonez döküp mü yiyimDostum mayonez döküp çatalle ezerek püre haline getir o zaman ne mükemmel oluyor.
valla iyi olurBende beyazını sevmiyorum. Gel beraber kahvaltı yapak sen beyazi ye.ben sarisini
La ketçap mayonez dök demiyorum mayonezi dök çatalla ezip ekmeğin üstüne sür ye işte şu sporcu tripleriniz bitiriyor he benieyw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kral ağlasın ya zırlasın hatta o kuru tadını hiç çekemem onun
SDFÖVSAÖLFBÖLS kanka spor amaclı yiyorum sabah sabah ketcap mayonez döküp mü yiyim
valla iyi olur
Dostum sen seviyorsun diye herkes yiyebilecek diye bir şey yok sabah sabah mayonez gömmek bana gitmiyor olayı trip diye yorumlaman da ilginç gerçektenLa ketçap mayonez dök demiyorum mayonezi dök çatalla ezip ekmeğin üstüne sür ye işte şu sporcu tripleriniz bitiriyor he beni
Tavuk yumurtladığı gibi kırıp içmelisin asıl protein istiyorsan.
Asıl vitamin kabuğundaTavuk yumurtladığı gibi kırıp içmelisin asıl protein istiyorsan.
Ben de tam tersine sarısına bayılırım. Çok iyi pişmeli kesinlikle vıcık kıvamda olmayacak ve kesinlikle baharat atmıyom sanki kabuk yiyormuşum gibi hissediyorum midemi bulandırıyor. O yüzden sadece tuzBeyler ben bu yumurtanın sarısını haşlanmış olunca hiç yiyemiyorum spordan önce 2 tane yiyorum sadece beyazını yanına tuzsuz peynir domates fln gömüyorum beyazını sadece yesem sorun olur mu