Haşlanmış yumurta yeme sorunsalı

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,554
Beyler ben bu yumurtanın sarısını haşlanmış olunca hiç yiyemiyorum spordan önce 2 tane yiyorum sadece beyazını yanına tuzsuz peynir domates fln gömüyorum beyazını sadece yesem sorun olur mu

Beyler ben bu yumurtanın sarısını haşlanmış olunca hiç yiyemiyorum spordan önce 2 tane yiyorum sadece beyazını yanına tuzsuz peynir domates fln gömüyorum beyazını sadece yesem sorun olur mu
Bende beyazını sevmiyorum. Gel beraber kahvaltı yapak sen beyazi ye.ben sarisini

Dostum mayonez döküp çatalle ezerek püre haline getir o zaman ne mükemmel oluyor.

Nasıl bir sorun bekliyorsun? Arkandan ağlayabilir bir de paran boşa gider.

Duyduğuma göre asıl proteini orada yani göm gitsin bişi olmaz

Duyduğuma göre asıl proteini orada yani göm gitsin bişi olmaz
eyw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bir sorun bekliyorsun? Arkandan ağlayabilir bir de paran boşa gider.
kral ağlasın ya zırlasın hatta o kuru tadını hiç çekemem onun

Dostum mayonez döküp çatalle ezerek püre haline getir o zaman ne mükemmel oluyor.
SDFÖVSAÖLFBÖLS kanka spor amaclı yiyorum sabah sabah ketcap mayonez döküp mü yiyim

Bende beyazını sevmiyorum. Gel beraber kahvaltı yapak sen beyazi ye.ben sarisini
valla iyi olur

eyw

kral ağlasın ya zırlasın hatta o kuru tadını hiç çekemem onun

SDFÖVSAÖLFBÖLS kanka spor amaclı yiyorum sabah sabah ketcap mayonez döküp mü yiyim

valla iyi olur
La ketçap mayonez dök demiyorum mayonezi dök çatalla ezip ekmeğin üstüne sür ye işte şu sporcu tripleriniz bitiriyor he beni

La ketçap mayonez dök demiyorum mayonezi dök çatalla ezip ekmeğin üstüne sür ye işte şu sporcu tripleriniz bitiriyor he beni
Dostum sen seviyorsun diye herkes yiyebilecek diye bir şey yok sabah sabah mayonez gömmek bana gitmiyor olayı trip diye yorumlaman da ilginç gerçekten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,208
Üyeler
185,693
Son üye
Kaan S
Geri