Neler Yeni

Hastalıkta 2.Dalga başlıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sagittarius

80+ Silver
Covid-19 Lanetinden sonra Mu Varyant Diye lanet çıktı Covid-19 millet yeni atlattı derken Mu varyant geldi Varyant Virüsünün Mutasyona uğramış hali olarak adlandırılıyor 2.Dalga olarak adlandirdim çünkü 1.Dalgada Covid-19 geldi şimdi o bitmesine yakınken Bu geldi Allah Kurtarsın bizi nediyim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,441
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Covid-19 Lanetinden sonra Mu Varyant Diye lanet çıktı Covid-19 millet yeni atlattı derken Mu varyant geldi Varyant Virüsünün Mutasyona uğramış hali olarak adlandırılıyor 2.Dalga olarak adlandirdim çünkü 1.Dalgada Covid-19 geldi şimdi o bitmesine yakınken Bu geldi Allah Kurtarsın bizi nediyim.
Mu ne?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,792
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bu arada CoronaVirüs'ün bir çok varyantı çıkıyor zaten.
Yeterki tedbirli olalım ki kazanan biz olalım her zaman

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Arkdaşlar tamam mutasyon kötü ama virüsün doğasında olan birser anormal birsey. Ayrıca her mutasyon kötü de değildir bazen ölümcüllgü yada bulaşma hızı azalabilir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,986
Üyeler
163,420
Son üye
öhkom
Top Bottom