Pazartesi mi alabiliyoruz yani diycem de bugün pazartesi zaten.Pazartesi saat 16:00 randevu yenilenme saati
Her gün 16:00da bak MHRSyePazartesi mi alabiliyoruz yani diycem de bugün pazartesi zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya vallahi gözümün ağrisı çok ilerledi artık hiçbir şekilde alamıyorum.
ertelememeye çalış gözden bahsediyoruz geri dönüşü olmayabilir randevu alamıyorsun anlıyorum ama özel hastaneleri arayıp muayene ücretini sorabilirsin sgk yakını vs olunca fiyatta indirim yapıyorlar en azından git ne var ne yok öğren bence allah korusun bir şey olmasın daPazartesi mi alabiliyoruz yani diycem de bugün pazartesi zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya vallahi gözümün ağrisı çok ilerledi artık hiçbir şekilde alamıyorum.
Valla hocam işte bakıcam olmazsa özek hastaneyi sorarım çünkü baya sıkıntıya giriyorum şöyle bir döngüye giriyor gözüm ağrıyor göz damarlarıma vuruyor aģrısı ordan yavaşça başıma geliyor ve böylelikle başım ve gözümün çekilmez bi acısı oluyor her Allahın günü.ertelememeye çalış gözden bahsediyoruz geri dönüşü olmayabilir randevu alamıyorsun anlıyorum ama özel hastaneleri arayıp muayene ücretini sorabilirsin sgk yakını vs olunca fiyatta indirim yapıyorlar en azından git ne var ne yok öğren bence allah korusun bir şey olmasın da
Arada bir randevu açtıkları oluyor sen zamanı kolla. Sürekli kontrol et yada araBirkaç haftadır gözüm için randevu almaya çalışıyorum hiçbir türlü randevu gözükmüyor, ravdevu vermiyor siz alabiliyor musunuz ya da deneyen var mı?
Kontrol ediyorum valla her defasında yok ama sebebini de bilmiyorum hiçbir hastaneye yok tek birine de değil ki.Arada bir randevu açtıkları oluyor sen zamanı kolla. Sürekli kontrol et yada ara
Aga zaten diğer şehirleride kontrol et çoğunda da yoktur yani.Kontrol ediyorum valla her defasında yok ama sebebini de bilmiyorum hiçbir hastaneye yok tek birine de değil ki.