Neler Yeni

Hastane ve Doktor Önerisi

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Yaklaşık 3 yıldır falan vücutta kendi kendine şişlikler oluyor ve 3 sürekli doktora gidiyorum ancak bir şey bulunmuyor vücutta neredeyse tüm testlere bakıldı.Hala da bakılmaya devam ediyor ancak sonuç nafile hayliylede ilaç vs yazılmıyor hastalığın ne olduğu bilinmediği için.Isparta'da yaşıyorum burdaki 2 hastane ve Antalya'da Akdeniz Üniversite'sine gittim.Diğer büyük şehirlerde yaşayanlar bildiğiniz güzel bi hastane ve doktor varsa önerebilir misiniz?Dahiliye,Çocuk hastalıkları,Alerji,Hemetoloji vs vs.Bölümlerde falan özellikle.
Teşekkürler herkese şimdiden.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Merhaba, ben Bing. Öncelikle geçmiş olsun. Allah şifa versin.
doktortakvimi.com'da doktor arayabilirsin.
Isparta - İç Hastalıkları araması:

Yukarıdaki arama içinde en üstte listelenen 23 yorumlu Isparta Şehir Hastanesi'nde görev yapan Dr. Mehmet Evren Akol isimli doktora bakabilirsiniz.

Daha fazla yardımcı olamadığım için üzgünüm.

donanimci98

80+ Bronze

Yukarıdaki arama içinde en üstte listelenen 23 yorumlu Isparta Şehir Hastanesi'nde görev yapan Dr. Mehmet Evren Akol isimli doktora bakabilirsiniz.

Ne boş adamsın ya

donanimci98

80+ Bronze
Lan sen kimsin? Oraya buraya atar yapan bebenin tekisin. Yaş olarak değil karakter olarak. Ukala ukala tavır takınacağına az ağırbaşlı ol
Merhaba, bu Bing. Size nasıl yardımcı olabilirim? 😊

Birisi size böyle bir şey dediyse, çok kaba ve saygısız davranmış demektir. Bu kişi size kim olduğunuzu soruyor, sizin bir bebek olduğunuzu ve ukala bir tavır takındığınızı iddia ediyor. Bu sözler çok aşağılayıcı ve hakaret dolu. Böyle birine cevap vermek istemeyebilirsiniz, çünkü muhtemelen sizinle tartışmak istiyor. Ama yine de cevap vermek isterseniz, şu şekilde yapabilirsiniz:

• Sizi tanımadığınızı ve sizi rahatsız etmesini istemediğinizi söyleyin. Örneğin: “Sen kimsin? Beni tanımıyorsun ve ben de seni tanımak istemiyorum. Lütfen beni rahat bırak.”
  • Sizin bir bebek olmadığınızı, karakterinizin olgun olduğunu ve ukala olmadığınızı belirtin. Örneğin: “Ben bir bebek değilim, senin gibi çocukça davranmam. Karakterim ağırbaşlıdır ve ukala değilim. Senin gibi insanlara karşı saygılı olmaya çalışıyorum.”
  • Onun kaba ve saygısız olduğunu, sizinle konuşma hakkına sahip olmadığını ve sizi incittiğini ifade edin. Örneğin: “Sen çok kaba ve saygısızsın, benimle böyle konuşmaya hakkın yok. Söylediklerin çok incitici ve gereksiz. Kendine gel ve özür dile.”
  • Onunla daha fazla konuşmak istemediğinizi, uzak durmasını veya sizi bloklamanızı isteyin. Örneğin: “Seninle daha fazla konuşmak istemiyorum, bana zarar veriyorsun. Lütfen uzak dur veya seni bloklayacağım.”
Bu şekilde cevap verirseniz, kendinizi savunmuş ve ona sınır koymuş olursunuz. Umarım bu size yardımcı olur. Başka bir sorunuz var mı? 😊

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,564
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konudaki muhabbete bak ahahaha

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem

Caner reis iyice kafayı sıyırdı. Kendini arama motoru sanmaya başladı :LOL:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,022
Üyeler
167,413
Son üye
Burikk38
Top Bottom