Buna nasıl bakılıyor
Bugün TT ekibi geldi panoya baktılar bende gittim yanlarına, bana cihazı gösterdiler binaya gelen hız 50 mbps dediler. Baktım 53000 kbps gibi bişeydi yani 50 mbps kısacası. CAT6 kablo çekmek iş görür mü ?Şu anda 25 gözüküyor. Değerler kötü.
Modem arayüzünüzden bakabilirsiniz. Örneğin 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 gibi.Buna nasıl bakılıyor
Görür gibi duruyor.Bugün TT ekibi geldi panoya baktılar bende gittim yanlarına, bana cihazı gösterdiler binaya gelen hız 50 mbps dediler. Baktım 53000 kbps gibi bişeydi yani 50 mbps kısacası. CAT6 kablo çekmek iş görür mü ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modem arayüzünüzden bakabilirsiniz. Örneğin 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 gibi.
Binaya gelen kablolama gayet iyi fakat daire içine çekilen kablo ve modem ile alakalı bir durum.
Modemi yeni aldık 1 haftalık. TD-W9970v3Binaya gelen kablolama gayet iyi fakat daire içine çekilen kablo ve modem ile alakalı bir durum.
Modeminiz vdsl mi yoksa adsl mi , kablo bakır mı yoksa kalaylı bakır mı.
Hepsi birer etken olduğu için.
Daire içi kablo tesisatını kontrol ettirin ve modeminiz eski ise modem yatırımı yaparak modem yenileyin.
Kablolama en önemlilerin başını çekiyor.Modemi yeni aldık 1 haftalık. TD-W9970v3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablolama hakkında bilgim yok.
O konuda şüphem yok sonuçta kablodan modeme doğru yol var. Modemden kabloya olsaydı değişirdiKablolama en önemlilerin başını çekiyor.
Hatta modeminiz piyasadaki en pahalı modem dahi olsa ve kablolama tek damar ve basit bir kablo olsa hiçbir faydası olmaz
Önce kablo kalitesi ardından modem etkisi
Modem konusun da kafanıza takılan birsey olmasın.O konuda şüphem yok sonuçta kablodan modeme doğru yol var. Modemden kabloya olsaydı değişirdi