Yardım Hat değişikliği paralı mı?

beyler hattım turk Telekom faturasız. Turkcell e geçmek istiyorum bunun için yeni bir sim kart ücreti ödemem gerekir mi? İnternette bir paralı diyor bir ücretsiz diyor anlamadım.
Ve yeni hattımı eski numaram ile kullanabilir miyim?
Turkcell şubelerinden değiştirebilirsin. Operatör değişikliği ücretsiz. Şuan kullandığın numarayı kullanırsın. Numaran değişmez. Ortalama 3-4 gün sürer. İnternet üzerinden de başvurabilirsin. Bazı operatörlerde kurye ücreti var bazılarında yok. İkisinde de SIM Kart fiziksel olarak teslim edilir. Değişiklik esnasında Hat sahibinin bulunması gerekli.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
beyler hattım turk Telekom faturasız. Turkcell e geçmek istiyorum bunun için yeni bir sim kart ücreti ödemem gerekir mi? İnternette bir paralı diyor bir ücretsiz diyor anlamadım.
Ve yeni hattımı eski numaram ile kullanabilir miyim?
Hat değişikliği ücretsiz cayma bedeli ödersin sadece o da faturalıysa.

Yeni sim çıkartmanın bin liraya yakın ücreti var
Kanıt ?????? Yalan yanlış bilgi vermeyelim!!!!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir internete bak birde şubeye bak bazen şubelerde daha ucuz kampanyalar yapılıyor. Hat taşımada herhangi bir ücret ödemezsin. Hayırlı olsun şimdiden.

Kanıt ?????? Yalan yanlış bilgi vermeyelim!!!!

Bir internete bak birde şubeye bak bazen şubelerde daha ucuz kampanyalar yapılıyor. Hat taşımada herhangi bir ücret ödemezsin. Hayırlı olsun şimdiden.
Geçen ay kardeşime yeni sim çıkardım 900 küsür ödedim

E arkadaş turkcell den vodafone ye geçip ücret ödememiş ben anlamadım ki
Böyle kafa karışıklığıyla tartışmak yerine gitsin sorsun şubeye hatta arasın. Zor bişe değil

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ayet
Geçen ay kardeşime yeni sim çıkardım 900 küsür ödedim

Böyle kafa karışıklığıyla tartışmak yerine gitsin sorsun şubeye hatta arasın. Zor bişe değil
Kardeşim düzgün oku lütfen adam yeni hat almayacak geçiş yapacak

Kardeşim düzgün oku lütfen adam yeni hat almayacak geçiş yapacak
herhangi bir ücreti yok geçişin

numara taşımak ücretsiz

Geri