Hatstore güvenilir mi ?

Alışverişimi tamamlamış biri olarak ben de yazayım. Ürün İsveç’ten tam 2 haftada geldi. Ptt kargo ile geliyor belli bir limit altındaysa alacağınız ürün 100 tl kargo ücreti ödüyorsunuz. Ayrıca 143 tl gümrük ücreti ödedim, nasıl ödeniyor derseniz kapıda kargomu alırken nakit olarak ödedim. Orijinallik hakkında şüpheniz varsa rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz ayrıca Youtube’den bakarsanız ürünlerin nasıl hazırlandığına kadar videoları var baya teknolojik bir merkezleri var ben izlediğimde güvencem oluştu ve almaya öyle karar verdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alışverişimi tamamlamış biri olarak ben de yazayım. Ürün İsveç’ten tam 2 haftada geldi. Ptt kargo ile geliyor belli bir limit altındaysa alacağınız ürün 100 TL kargo ücreti ödüyorsunuz. Ayrıca 143 TL gümrük ücreti ödedim, nasıl ödeniyor derseniz kapıda kargomu alırken nakit olarak ödedim. Orijinallik hakkında şüpheniz varsa rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz ayrıca Youtube’den bakarsanız ürünlerin nasıl hazırlandığına kadar videoları var baya teknolojik bir merkezleri var ben izlediğimde güvencem oluştu ve almaya öyle karar verdim.
Ha bu arada isterseniz Ups kargo seçeneği de var +450 tl’ye ama bekleme süremin %90’ı yurtdışı tedariğinde geçti diyebilirim.

Alışverişimi tamamlamış biri olarak ben de yazayım. Ürün İsveç’ten tam 2 haftada geldi. Ptt kargo ile geliyor belli bir limit altındaysa alacağınız ürün 100 TL kargo ücreti ödüyorsunuz. Ayrıca 143 TL gümrük ücreti ödedim, nasıl ödeniyor derseniz kapıda kargomu alırken nakit olarak ödedim. Orijinallik hakkında şüpheniz varsa rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz ayrıca Youtube’den bakarsanız ürünlerin nasıl hazırlandığına kadar videoları var baya teknolojik bir merkezleri var ben izlediğimde güvencem oluştu ve almaya öyle karar verdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha bu arada isterseniz Ups kargo seçeneği de var +450 TL’ye ama bekleme süremin %90’ı yurtdışı tedariğinde geçti diyebilirim.
selamlar toplam kaç ürün almıştınız, ne kadarlık bir ödeme yaptınız hatstore'a?

teşekkürler

selamlar toplam kaç ürün almıştınız, ne kadarlık bir ödeme yaptınız hatstore'a?

teşekkürler
kendime cevap vereyim:)

3 ürün satın aldım, aldığım ürünlerin toplam fiyatı 2.337,75 ₺ idi.

bu 3 ürün için toplam 443,75₺ vergi ödedim.

verginizi kargonuzu kapıya getiren ptt çalışanına "nakit" olarak ödeyebiliyorsunuz.
IMG_4741.JPG

kendime cevap vereyim:)

3 ürün satın aldım, aldığım ürünlerin toplam fiyatı 2.337,75 ₺ idi.

bu 3 ürün için toplam 443,75₺ vergi ödedim.

verginizi kargonuzu kapıya getiren ptt çalışanına "nakit" olarak ödeyebiliyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
selam ben de alışveriş yapacağım da ürünün fiyatını hediyelik yada daha düşük gösterebiliyor muyuz sipariş verirken bir sorun çıkıyor mu ? son olarak da site nereden gönderim yapıyor?

selam ben de alışveriş yapacağım da ürünün fiyatını hediyelik yada daha düşük gösterebiliyor muyuz sipariş verirken bir sorun çıkıyor mu ? son olarak da site nereden gönderim yapıyor?
Fiyatını düşük gösteremezsin, nasıl göstereceksin ki

Selamlar, bende 2 tane şapka satın aldım. Toplam 1068tl tuttu. 12 gün oldu hala gelmedi gelecek inşallah. 1000tl'lik ürüne ne kadar vergi biçerler?

Bi şapka için çok pahalı degilmi ya modeller çok iyi benimde beğendiğim var ama Bi şapka için 1k bence çok

Selamlar, bende 2 tane şapka satın aldım. Toplam 1068tl tuttu. 12 gün oldu hala gelmedi gelecek inşallah. 1000tl'lik ürüne ne kadar vergi biçerler?
ben de 14 gun once aldim hala yok, seninkiler geldi mi acaba teslimati takip de edemiyorum

Konuyu hortlatiyorum ama bende Los Angeles Dodgers 47Brand almak istiyorum 749tl olan siyah modelini gumruk verigisi muhabbetinin burda oldugunu bilmiyordum ne kadara patlar bu sapka bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,004
Üyeler
187,914
Son üye
metza
Geri