Muhammed100192
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 461
arkadaşlar ben hattımı birine verdim whatsapp konuşmalarını silmedim o telefonuna hattı takınca whatsapp konuşmaları gözür mü ?
Biraz paradoks gibi sonuçta o da WhatsApp kullanıyorsaarkadaşlar ben hattımı birine verdim whatsapp konuşmalarını silmedim o telefonuna hattı takınca whatsapp konuşmaları gözür mü ?
Birkaç işlem yaparsan gözükmez dostum. numaradaki whatsapp ı telefonadan açarak whatsapp hesabını sileceksin. yani o numaraya açılmış whatsapp hesabı kalıcı olarak silinecektir. bu sayede arşivde veya geçmişte oluşan konuşmalar, gruplar vs komple silinir.arkadaşlar ben hattımı birine verdim whatsapp konuşmalarını silmedim o telefonuna hattı takınca whatsapp konuşmaları gözür mü ?
Eger telefonu sen kullaniyor iken whatsapp mesajlarini yedeklediysen senin hattini kullanan kisi o yedeklemis oldugun mesajlari indirip okuyabilirarkadaşlar ben hattımı birine verdim whatsapp konuşmalarını silmedim o telefonuna hattı takınca whatsapp konuşmaları gözür mü ?
gmail hesabını girmeden indirmezkiEger telefonu sen kullaniyor iken whatsapp mesajlarini yedeklediysen senin hattini kullanan kisi o yedeklemis oldugun mesajlari indirip okuyabilir
Indirir kac kere telefon degistirdim kardesgmail hesabını girmeden indirmezki
Telefon hali hazirda girilmis herhangi gmail olmasi yeterli wp gmaile kaydetmiyor yedeklenmis mesajlarkIndirir kac kere telefon degistirdim kardes
hadi ya aga o zaman çok saçma bi olay buIndirir kac kere telefon degistirdim kardes
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefon hali hazirda girilmis herhangi gmail olmasi yeterli wp gmaile kaydetmiyor yedeklenmis mesajlark
Yedekleniyor hep ama hoogle drive a yedekle iyor birde enişteme verdim hattı böyle yedeklenenleri indirme filan bilmez ama konuşma gözükğyorsa bakar meraklı biraz .dEger telefonu sen kullaniyor iken whatsapp mesajlarini yedeklediysen senin hattini kullanan kisi o yedeklemis oldugun mesajlari indirip okuyabilir
Şimdi kankam eniştem 55 yaşında filan yedeklenenleri indirmeyi filan bilmez benim için sorun şu numarasını girip kod geliyo ve wp ye girince mesajlar orda gözüküyor mu ve ekrana yedeklenenler insin mi diye uyarı geliyor mu geliyorsa indirir çünküIndirir kac kere telefon degistirdim kardes
Telefon hali hazirda girilmis herhangi gmail olmasi yeterli wp gmaile kaydetmiyor yedeklenmis mesajlark
Wp direk girince mesaj gelmez ancak daha önce yedeklemis iseniz ekrana bir yazi geliyor yedeklenen mesajlari yuklemek istermisiniz diye evet derse mesaj sayisina vs göre belli bir indirme yapar hayır derse ilk ekrana gelmis gibi bos olurYedekleniyor hep ama hoogle drive a yedekle iyor birde enişteme verdim hattı böyle yedeklenenleri indirme filan bilmez ama konuşma gözükğyorsa bakar meraklı biraz .d
Şimdi kankam eniştem 55 yaşında filan yedeklenenleri indirmeyi filan bilmez benim için sorun şu numarasını girip kod geliyo ve wp ye girince mesajlar orda gözüküyor mu ve ekrana yedeklenenler insin mi diye uyarı geliyor mu geliyorsa indirir çünkü