Hattımı başkasına verirsem konuşmalar gözükür mü

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
461
arkadaşlar ben hattımı birine verdim whatsapp konuşmalarını silmedim o telefonuna hattı takınca whatsapp konuşmaları gözür mü ?

Biz sd değistirdik görünmedi.

arkadaşlar ben hattımı birine verdim whatsapp konuşmalarını silmedim o telefonuna hattı takınca whatsapp konuşmaları gözür mü ?
Biraz paradoks gibi sonuçta o da WhatsApp kullanıyorsa
Gözükebilir

Birkaç işlem yaparsan gözükmez dostum. numaradaki whatsapp ı telefonadan açarak whatsapp hesabını sileceksin. yani o numaraya açılmış whatsapp hesabı kalıcı olarak silinecektir. bu sayede arşivde veya geçmişte oluşan konuşmalar, gruplar vs komple silinir.

Mesajlar telefona veya gmail hesabina kaydediliyor görmez büyük ihtimalle

Eger telefonu sen kullaniyor iken whatsapp mesajlarini yedeklediysen senin hattini kullanan kisi o yedeklemis oldugun mesajlari indirip okuyabilir

Indirir kac kere telefon degistirdim kardes
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon hali hazirda girilmis herhangi gmail olmasi yeterli wp gmaile kaydetmiyor yedeklenmis mesajlark
hadi ya aga o zaman çok saçma bi olay bu

Eger telefonu sen kullaniyor iken whatsapp mesajlarini yedeklediysen senin hattini kullanan kisi o yedeklemis oldugun mesajlari indirip okuyabilir
Yedekleniyor hep ama hoogle drive a yedekle iyor birde enişteme verdim hattı böyle yedeklenenleri indirme filan bilmez ama konuşma gözükğyorsa bakar meraklı biraz .d

Indirir kac kere telefon degistirdim kardes

Telefon hali hazirda girilmis herhangi gmail olmasi yeterli wp gmaile kaydetmiyor yedeklenmis mesajlark
Şimdi kankam eniştem 55 yaşında filan yedeklenenleri indirmeyi filan bilmez benim için sorun şu numarasını girip kod geliyo ve wp ye girince mesajlar orda gözüküyor mu ve ekrana yedeklenenler insin mi diye uyarı geliyor mu geliyorsa indirir çünkü

Yedekleniyor hep ama hoogle drive a yedekle iyor birde enişteme verdim hattı böyle yedeklenenleri indirme filan bilmez ama konuşma gözükğyorsa bakar meraklı biraz .d

Şimdi kankam eniştem 55 yaşında filan yedeklenenleri indirmeyi filan bilmez benim için sorun şu numarasını girip kod geliyo ve wp ye girince mesajlar orda gözüküyor mu ve ekrana yedeklenenler insin mi diye uyarı geliyor mu geliyorsa indirir çünkü
Wp direk girince mesaj gelmez ancak daha önce yedeklemis iseniz ekrana bir yazi geliyor yedeklenen mesajlari yuklemek istermisiniz diye evet derse mesaj sayisina vs göre belli bir indirme yapar hayır derse ilk ekrana gelmis gibi bos olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,966
Üyeler
173,909
Son üye
Theu
Geri