nedense kendimi çok yalnız hissediyorum?

LaketrooS

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
970
bir şöyle hayatıma bakıyorum. ulan ölsem umursicak bir kişi yok. yazılım öğreneyim diyorum birden şöyle düşünüyorum "ya öğrencem de nolcak mükkemmel yıllarımı hep çöp mü edicem çocukluğumu boş yere eğlencesiz mi geçircem" aslında hep bölye değildi eskiden hep dışarda olduğum oluyordu. şimdi spora yazıldım. ama ne zaman dertleşek arkadaş dost arasam valla 2 tane var o kadar diyip boş boş oyun oynamaya devam ediyorum. oyun oynim diyorum yok onuda istemiyorum. yine yazılım öğrenirkenki durum oluyor. bir kız sevdim şubatta açılmadım kız gittiğinden beri böyleyim. heryerde o aklımda oyuna giriyorum ulan ne yapıyor acaba diye düşünüyorum. yüzü hep aklımda gülüşü desen hep gözümün önünde. ve kızla yakındık ama ben son günlerde kıza bazı şeylerle soğuttum galiba okulda. ulan birine anlatsam rahatlicam ama değişmicek. burdanda dert arkadaşı arıyor gibi oldu. Dikkat dikkat dert arkadaşı aranıyor kendine güvenen özelden yazsın ilan verdim baya :) neyse öyle işte bunun bir çözümü var mı arkadaşlar.

hocam kaç yaşındasın

hocam kaç yaşındasın
16
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun yalnız hissetmen değil sorun senin özgüven eksikliğin bence.
niye ya hocam ama cidden yazdıklarımdan neresinde özgüven eksilikliği var dicemde galiba evet biraz öyle

Sorun yalnız hissetmen değil sorun senin özgüven eksikliğin bence.
bide kız gitti ya açılamadım o günden beridir böle ilk gittiğinde fazla bişi olmadı sonra yavaş yavaş oldu :(

tamam arkadaşların varsa vakit geçir onlarla bu yaz
ayrıca bulursun sınıflar ayrılınca da, sadece okuldan ibaret düşünme
yok kurslardan da arkadaş bulucam çevremi genişletcem. özellikle okulda büyütcem halı saha fln giderim benim içinde iyi olur.

11 olcam
sınıflar değişecek sayısal eşit a. söz. diye
Daha iyi. Yeni insanlar tanımak için fırsat. Daha girişken olup birkaç gerçek arkadaş edinirsen farklı hissedeceğine eminim :)
Kız konusunu fazla takıntı yapmamak lazım, zaten lise aşkları genelde testosteron etkisiyle gelip geçici bir illüzyon, olsa da olur olmasa da olur gözüyle bakmaya çalış.

Daha iyi. Yeni insanlar tanımak için fırsat. Daha girişken olup birkaç gerçek arkadaş edinirsen farklı hissedeceğine eminim :)
Kız konusunu fazla takıntı yapmamak lazım, zaten lise aşkları genelde testosteron etkisiyle gelip geçici bir illüzyon, olsa da olur olmasa da olur gözüyle bakmaya çalış.
hocam ama bir görseniz kızın yanında o kadar çok heyecanlanıyordum ki. bir kere geldi yanıma nasılsın dedi hocam kan ter içinde kaldım. normal dedim. sınav nasıldı dedi normal dedim. zor muydu fln dedi normal dedim kız orda bi soğudu benden gibi hissettim valla o günden beri kendimi affetmiyoırum. neden öle davrandım diye birkaç kerede kız sinirli olduğumda konuşmaya çalışmıştı terslemiştim offfff valla nie öle yaptım ya

16

niye ya hocam ama cidden yazdıklarımdan neresinde özgüven eksilikliği var dicemde galiba evet biraz öyle

bide kız gitti ya açılamadım o günden beridir böle ilk gittiğinde fazla bişi olmadı sonra yavaş yavaş oldu :(
Bence unutmaya çalış yoksa kendini daha kötü hissedersin.

Geri