Annem babamı aldatıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Özel mahremî konuları burada anlatmamalısınız.
İleride silmek isteseniz bile silinmeyebilir.
İste ondan dolayı ikinci bir hesap actim. Ana hesabimdan paylaşmak istemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bu konu gibi bir konuyu hatırlıyorum. Hatta çocuğun babası sanırım Polisti.
O konuyu bilmiyorum bende forumu kullanıyorum ama yeni hesap actim bu kötü olayla anılmamak için.
Ben bu konuyu nedense önceden biliyorum gibime geldi.

Aynı konuyu başka bir yerde, aynı cümlelerle bir tane daha konu vardı orada da baba ana konu geçiyordu. Bana bu flood gibi geldi ama hakkını da yemek istemiyorum.

Dostum öncelikle Allah sabır versin. Bu hayat senin, başkalarının yediği haltlarin senin geleceğini yakmasına sakın izin verme. Devlet hastanelerinde ücretsiz psikologlar var istersen anlatıp içini dökebilirsin.(ben de gittim işe yarıyor) . Sen o kişiyi anne olarak görmek zorunda bile değilsin, doğurmak anne olmak değildir. İstersen içindeki öfkeyi çıkarmak için box kursuna falan yazılabilirsin, işe yarıyor.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacim var. Annem son 2 aydır telefonunu saklıyordu, ve çok tedirgin davranıyordu. Telefonu hep sifreliydi ve tek o biliyordu şifreyi. İki gün önce şifreyi açık unutmustu dalgınlığına gelmisti bende telefonuna baktim ve saçma sapan konuşmaları gördüm konuşmalar 4 ay önceden başlamıştı. Ve hepsi erotik saçma sapan konuşmaydı. Sadece konuşmak ile kalmamış birde buluşmuş, ben çok sinirlendim aldattığı kişiyi tanıyorum. Her gün görüyorum. ilk gördüğümde mesajlari yerimde bile duramadim. asil babama üzülüyorum babam aldatigini biliyor ama söylemiyor hep sigara içiyor bugün avukatla konuşurken bile duydum benden saklamaya çalışıyor bana bakıp üzülüyor. Ona o kadar sinir oldum ki bıçaklamak bile istiyorum ama yasim daha cok genç 16 yasindayim ömrümün hapislerde gecmesini istemiyorum lütfen yardım edin birine anlatmam lazım yoksa ya kendimi yada onu oldurucem
Hiçbirşey yapma kendi geleceğini kendin mi mahvetmek istiyorsun değmez hiçbirşey yapma çalış üniversiteyi kazan babanıda alıp git birdaha annenin yüzünede bakma ama şuan sinirine hakim olmalısın ilk olarak bunu yapmannlazım yoksa baştan kaybedersin

Ana hesap 2. hesap fark etmez. Böyle mahrem konular bu tür platformlarda konuşulmamalı.

Bir konu daha vardı böyle babası aldatan, o noldu acaba?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,267
Üyeler
186,727
Son üye
apexnurburgring
Geri