Neler Yeni

Hatunla oynanacak oyunlar?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emre
nedir o tatsız şeyler knkm
birbirinize bir zincir ile bağlısınız ve aynı anda hareket ediyorsunuz. Amacınız ise zirveye ulaşmak. Haliyle birisi ters bir yöne doğru giderse en aşağıya kadar düşüp tekrardan başlamanız gerekiyor. Eğer sinirli bir yapınız varsa (sen veya yengede) sorumluluk almıyoruz. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

he şu sırtında çekic olan oyun mu bir ara reelsleri çıkmıştı erkek geçiyor kız kalıyor arkada asdjhklahlsdahls

yok hocam 6 dolar vermem ya
sizin dediğiniz Getting Over It with Bennett Foddy, o tek kişilik bir oyun

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Doğukan Barut
birbirinize bir zincir ile bağlısınız ve aynı anda hareket ediyorsunuz. Amacınız ise zirveye ulaşmak. Haliyle birisi ters bir yöne doğru giderse en aşağıya kadar düşüp tekrardan başlamanız gerekiyor. Eğer sinirli bir yapınız varsa (sen veya yengede) sorumluluk almıyoruz. :D
ikimizde de var, ama benim sinirimden çok korkak ben sinirlenmiyorsam kolay kolay sinirlenmez jkladkjlasjk tam kanserlik desenize

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
efe araci
he şu sırtında çekic olan oyun mu bir ara reelsleri çıkmıştı erkek geçiyor kız kalıyor arkada asdjhklahlsdahls

yok hocam 6 dolar vermem ya
galiba o değil ama ola da bilir :D birbirinize zincir ile bağlısınız aynı anda hereket etmeniz lazım yoksa sıfırdan başlıyonuz parkura :D

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emre
ikimizde de var, ama benim sinirimden çok korkak ben sinirlenmiyorsam kolay kolay sinirlenmez jkladkjlasjk tam kanserlik desenize
boşu boşuna tatsızlık çıksın istemiyorsanız oynamınıza gerek yok, o oyunu arkadaşlarınla oynaman daha iyi olur

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Doğukan Barut

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
VeV
Telefonda uno ve amiral battı, uno baya iyi oluyor. Bilgisayarda it takes two diye bir oyun var biz bu aralar ona sardık (onu da iki kişinin de almasına gerek yok 1 kişi alsa yetiyor alan kişi diğerini arkadaş ekleyip friend pass şifresi verebiliyor.) :)

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,620
İsim
ismail
dont starve together

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
efe araci

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Doğukan Barut
stardew valleyi kesin oynayın harika vakit geçirrirsiniz oyun harika dont starvede 900 saati olan biri olarak bence uzak durun çünkü oyun biraz hardcore zor bir oyun stardew valley tam böyle arkana yaslanıp sohbet ederken oynanacak oyun bakabilirsin abi.
teşekkür ettim kardeşim benim sağolasın, ilk dediğin gibi oyunlar lazım bana sessiz sakin relax oynayacağız hafif zorlancak benim hatun , böyle oyunlar

YazılımKafa

80+ Gold
Dostlar bilirse benim güzel forumum bilir dedim geldim, nişanlımla uzaktan oynacağımız oyun var mıdır böyle eğlenceli hafif zorlu varsa çok mutlu olurum valla değerli görüş yorumlarınızı bekliyorum
İt takes two , mortal kombat , grand turismo veya dirt 5 . Playstation kafe işletiyorum. En çok oynananlar bunlar. Tabi birde fifa oynayanlar var

Aves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
battal üstündağ
Dostlar bilirse benim güzel forumum bilir dedim geldim, nişanlımla uzaktan oynacağımız oyun var mıdır böyle eğlenceli hafif zorlu varsa çok mutlu olurum valla değerli görüş yorumlarınızı bekliyorum
elden ring oynayın seamless co op moduyla çok eğlenirsiniz zor da değil keyifli olur

Top Bottom