Neler Yeni

hava harp okuluna girmek istiyorum ama sağlık göz mülakatından korkuyorum

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
herkese merhabalar ben hava harp okuluna gitmek istiyorum fakat göz mülakatından korkuyorum 11. sınıfa geçiyorum fakat nedensizce korkuyorum geçemeyeceğim için çok uzağı göremiyorum ama gerektiği gibi görebiliyorum sıknıtı olmuyor ilerleyen günlerde göz randevusu alacağız da ne yapmam gerekiyor?

melidoas6

80+ Silver
herkese merhabalar ben hava harp okuluna gitmek istiyorum fakat göz mülakatından korkuyorum 11. sınıfa geçiyorum fakat nedensizce korkuyorum geçemeyeceğim için çok uzağı göremiyorum ama gerektiği gibi görebiliyorum sıknıtı olmuyor ilerleyen günlerde göz randevusu alacağız da ne yapmam gerekiyor?
Hocam amacım moralini bozmak değil ama göz kusurlarında 1 derecenin üstünü eliyorlar birde hava olduğu için daha katı kurallar . Ben bu yüzden kazandım gitmedim sağlıktan elenirim diye .umarım sizin sorununuz büyük bir sorun değildir iyileşmeniz dileğiyle.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam amacım moralini bozmak değil ama göz kusurlarında 1 derecenin üstünü eliyorlar birde hava olduğu için daha katı kurallar . Ben bu yüzden kazandım gitmedim sağlıktan elenirim diye .umarım sizin sorununuz büyük bir sorun değildir iyileşmeniz dileğiyle.
Katılıyorum hocam. Sonuçta yüksek hızlı kuşlardan bahsediyoruz göz konusunda çok katı kurallar var.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi gördüm nasipse perşembe gününe göz randevusu alacağız da neler yapıyorlar muayenede?

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Kanka sağlık öyle korkulacak bir şey değil bu sene çoğu kişi ortapedi de falan kaldı gözünü çizdirenlerin çoğu elendi vs. vs.
Ama doktorlar yardım ediyor merak etme sen al bir gözlük gözü bozmamaya bak

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
şimdi gördüm nasipse perşembe gününe göz randevusu alacağız da neler yapıyorlar muayenede?
Hocam benim arkadaş gitmişti ama boydan kaybetmiş bazı şeyler anlattı
Boya bakıyorlar eğer baya uzunsanız alınmıyorsunuz(boy sınırı ne bilmiyorum) ve belki kilo sınırı da olabilir
Sanırım biraz katı davranıyorlarmış bunu söylemişti
Birde doktorlar organınıza filan bakıyormuş(öyle söyledi ve sanırım teker teker değil 5-7 kişi filan birlikte bakıyormuş)(Bunları söylediğini hatırlıyorum arkadaşımın yanlış bilgilendirmek istemem o yüzden biraz da araştırmak gerek)

NespaY

80+ Silver
Dur doktora görün ilk önce ona göre endişelen.

Rulep

80+ Gold
Para varsa gözünü çizdir. Elendi yazanlar varda doktorla konuşursun belki bir kıyak geçer kayıtlara almaz falan detaylı araştırmak lazım

Son düzenleme:

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Para varsa gözünü çizdir. Elendi yazanlar varda doktorla konuşursun belki bir kıyak geçer kayıtlara almaz falan detaylı araştırmak lazım
yani bilmiyorum ya doktora gidicem muayene için

Top Bottom