Neler Yeni

Hava harp okuluna girmek istiyorum fakat yer subayı olmak istemiyorum?

ESTAROSSA58

80+ Bronze
herkese merhabalar ben hava harp okulu okumak istiyorum fakat oraya girenleri yer subayı yapıyorlarmış ben pilot olmak istiyorum yer subayı olmamak için ne yapmam gerekir yer subayu olduktan sonra da ayrılma gibi bir şey yapamam yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
dsotum hayvan gbi çalışman lazım puanınn yüksek olmalı okula kabul oldukdan sonra seçim yapılıyor puana göre bölüm seçiyorsun ardından son sene tekrardan sağlık muayenesine girip ders puanlarına göre seçim yapılıyor türkiyede liyakatın ne kadar uygulandıgınıda düşün seçimlerde zor ama olursa mütiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım bi bakayım onların hepsine ama 350yi kazanmak daha kolay 480 puan mı ne istiyor pilotaj bölümü
bu arada sağlık testini gitmeden kendine yaptır psikomotor testlerini kendini alıştır

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
dsotum hayvan gbi çalışman lazım puanınn yüksek olmalı okula kabul oldukdan sonra seçim yapılıyor puana göre bölüm seçiyorsun ardından son sene tekrardan sağlık muayenesine girip ders puanlarına göre seçim yapılıyor türkiyede liyakatın ne kadar uygulandıgınıda düşün seçimlerde zor ama olursa mütiş

bu arada sağlık testini gitmeden kendine yaptır psikomotor testlerini kendini alıştır
sağlıktan iyi çıkarsam başka pilot olamamak için başka bir nedeni var mı?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

ESTAROSSA58

80+ Bronze
dostum çok girmek istemiyorum ama sen dünyanın en iyi pilotu olacak yetenege kapasiteye sahip olsanda her şey mükemmel olsada malsef olamayabiliyorsun büyüdükçe bu tarz olaylara şahit oldukça anlıyorsun askeriye eskisi gibi deil malesef ha bu arada kesinlikle vaz geçme sonuna kadar git

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
dostum çok girmek istemiyorum ama sen dünyanın en iyi pilotu olacak yetenege kapasiteye sahip olsanda her şey mükemmel olsada malsef olamayabiliyorsun büyüdükçe bu tarz olaylara şahit oldukça anlıyorsun askeriye eskisi gibi deil malesef ha bu arada kesinlikle vaz geçme sonuna kadar git
duruma göre bakacağım ya

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

melidoas6

80+ Silver
şuan hangi bölümü okuyorsun orada?
Yazım hatası yapmışım .Kazandım derken mülakatlara filan çağrıldım ama gitmedim çünkü küçük birşeyde eliyorlar yani

Ben 385 puandan girmiştim fazla zor değil kazanması mesele mülakatları geçebilmek

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Yazım hatası yapmışım .Kazandım derken mülakatlara filan çağrıldım ama gitmedim çünkü küçük birşeyde eliyorlar yani

Ben 385 puandan girmiştim fazla zor değil kazanması mesele mülakatları geçebilmek
mülakatları geçerim sorun değil elimden geldiğince çalışıyorum şuan ama pilot olmak mesele çünkü yer subayı olmak istemiyorum

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Top Bottom