Hava harp okuluna girmek istiyorum fakat yer subayı olmak istemiyorum?

herkese merhabalar ben hava harp okulu okumak istiyorum fakat oraya girenleri yer subayı yapıyorlarmış ben pilot olmak istiyorum yer subayı olmamak için ne yapmam gerekir yer subayu olduktan sonra da ayrılma gibi bir şey yapamam yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
dsotum hayvan gbi çalışman lazım puanınn yüksek olmalı okula kabul oldukdan sonra seçim yapılıyor puana göre bölüm seçiyorsun ardından son sene tekrardan sağlık muayenesine girip ders puanlarına göre seçim yapılıyor türkiyede liyakatın ne kadar uygulandıgınıda düşün seçimlerde zor ama olursa mütiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım bi bakayım onların hepsine ama 350yi kazanmak daha kolay 480 puan mı ne istiyor pilotaj bölümü
bu arada sağlık testini gitmeden kendine yaptır psikomotor testlerini kendini alıştır

dsotum hayvan gbi çalışman lazım puanınn yüksek olmalı okula kabul oldukdan sonra seçim yapılıyor puana göre bölüm seçiyorsun ardından son sene tekrardan sağlık muayenesine girip ders puanlarına göre seçim yapılıyor türkiyede liyakatın ne kadar uygulandıgınıda düşün seçimlerde zor ama olursa mütiş

bu arada sağlık testini gitmeden kendine yaptır psikomotor testlerini kendini alıştır
sağlıktan iyi çıkarsam başka pilot olamamak için başka bir nedeni var mı?

dostum çok girmek istemiyorum ama sen dünyanın en iyi pilotu olacak yetenege kapasiteye sahip olsanda her şey mükemmel olsada malsef olamayabiliyorsun büyüdükçe bu tarz olaylara şahit oldukça anlıyorsun askeriye eskisi gibi deil malesef ha bu arada kesinlikle vaz geçme sonuna kadar git

dostum çok girmek istemiyorum ama sen dünyanın en iyi pilotu olacak yetenege kapasiteye sahip olsanda her şey mükemmel olsada malsef olamayabiliyorsun büyüdükçe bu tarz olaylara şahit oldukça anlıyorsun askeriye eskisi gibi deil malesef ha bu arada kesinlikle vaz geçme sonuna kadar git
duruma göre bakacağım ya

şuan hangi bölümü okuyorsun orada?
Yazım hatası yapmışım .Kazandım derken mülakatlara filan çağrıldım ama gitmedim çünkü küçük birşeyde eliyorlar yani

Ben 385 puandan girmiştim fazla zor değil kazanması mesele mülakatları geçebilmek

Yazım hatası yapmışım .Kazandım derken mülakatlara filan çağrıldım ama gitmedim çünkü küçük birşeyde eliyorlar yani

Ben 385 puandan girmiştim fazla zor değil kazanması mesele mülakatları geçebilmek
mülakatları geçerim sorun değil elimden geldiğince çalışıyorum şuan ama pilot olmak mesele çünkü yer subayı olmak istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,083
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35
Geri