Neler Yeni

hava harp okuluna girmek istiyorum ama sağlık göz mülakatından korkuyorum

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Kanka sağlık öyle korkulacak bir şey değil bu sene çoğu kişi ortapedi de falan kaldı gözünü çizdirenlerin çoğu elendi vs. vs.
Ama doktorlar yardım ediyor merak etme sen al bir gözlük gözü bozmamaya bak
doktorlar neye yardım ediyorlar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para varsa gözünü çizdir. Elendi yazanlar varda doktorla konuşursun belki bir kıyak geçer kayıtlara almaz falan detaylı araştırmak lazım
böyle bir şeyin kıyağı olur mu arkadaşım

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Ben Polatlı da girdim bir cildiye doktoru vardı kendisi Osmanlı Sultanı gibiydi her şeye takıyordu, diğer doktorlar gayet iyi niyetlilerdi, anlayışlılardı.

Doktorlar yardım ediyor kısmına gelirsek duyduğuma göre göz çizdirip geçen arkadaşlar var.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Ben Polatlı da girdim bir cildiye doktoru vardı kendisi Osmanlı Sultanı gibiydi her şeye takıyordu, diğer doktorlar gayet iyi niyetlilerdi, anlayışlılardı.

Doktorlar yardım ediyor kısmına gelirsek duyduğuma göre göz çizdirip geçen arkadaşlar var.
Bizzat mülakatlara katılmış biri olarak şunu söylemeliyim en çok elenen yer sağlıktır.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Ben de girdim, sağlıktan da geçtim bu sene böyle oldu evet sağlıktan çok kişi elendi, ama dediğim gibi böyle şeyler de oldu.
Bundan 5 6 sene önce katıldım spor, sözlü ve sağlığı iyi geçirdik nasip işte asil'e giremedik yedekte kaldım ama katılanların yarısı sağlıkta elenmişti

reyiz sanırım birde tskda tarikat cemaat felan bağlı olmaman lazım değil mi yoksa giremiyorsun
evet hatta bi dershane vardı fetönün onda ders gördüysen direkt eliyorlardı sözlüden

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
abi bencede tarikatçı sofilerin girmesi sıkıntı niye dersen adam sakal uzatmak isteyecek düzen bozacak zaten cumhuriyete düşman askeriyede sakal kesme zorunluluğu var
benim girdiğim zamanda komutanların karşısına çıkacağımız gün sakalı tersten kesipte gidiyorduk o derece :)

erny

80+ Bronze
Hocam gözde belirli bir sınır var eğer onun üstündeysen ya ameliyat olacaksın ya da boşuna uğraşma. Bir şekilde geçsen bile sadece pilot olmaya odaklanırsan çok riskli bir yoldan geçeceksin. Her aşamada elenme ihtimalin olacak.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
reyiz bilgin varsa cevaplar mısın ben yazılımcı yada ekonomi alanında çalışacağım bu seneki üni tercihine göre o yüzden ara vermemem lazık mecruben bedelli yapacağım bedellide azda olsa saç dik şekilde uzatmaya izin var mı abi
bedellide çok sıkmıyorlar ama yinede belli başlı şeyleri yapman gerekiyor çok bilgim yok özellikle sakal direkt kestiriyorlar

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Hocam gözde belirli bir sınır var eğer onun üstündeysen ya ameliyat olacaksın ya da boşuna uğraşma. Bir şekilde geçsen bile sadece pilot olmaya odaklanırsan çok riskli bir yoldan geçeceksin. Her aşamada elenme ihtimalin olacak.
olsun reis herşeyi göze alarak inşallah kazanacağım

Rulep

80+ Gold

böyle bir şeyin kıyağı olur mu arkadaşım
her şey dört dörtlükte buna mı takıldın yardım ediyorlar bu arada ama tabii ki de basit şeylere

Top Bottom