Hava silkulasyonu iyi olan kasaları nasıl anlarız ?

Şahin123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
76
Mesela değer olarak bunun bir ifadesi var mı? Mesela sad lerde okuma yazma hızı var daha hızlı olduğunu anlamak için. İops değeri var ne bilim ön bellek muhabbeti var. Bunun gibi hava akışı iyi olan kasayı nasıl anlarım?

Ek olarak amacım kasa seçmek ama kasayı almadan hava sirkülasyonu iyi mi değil mi anlamak istiyorum.

Birde kasa ile alakası olmadığını düşünüyorum. Önü mash olan en ucuz kasa alıp kaliteli sessiz fan koysam hava sirkülasyonunu kendim belirleyebilirim.

Kasa mı önemli fan mı önemli ?

Ikisi de onemli.Incelemelerine bakarar anlayabilirsin hangisinin iyi oldugunu

Mesela değer olarak bunun bir ifadesi var mı? Mesela sad lerde okuma yazma hızı var daha hızlı olduğunu anlamak için. İops değeri var ne bilim ön bellek muhabbeti var. Bunun gibi hava akışı iyi olan kasayı nasıl anlarım?

Ek olarak amacım kasa seçmek ama kasayı almadan hava sirkülasyonu iyi mi değil mi anlamak istiyorum.

Birde kasa ile alakası olmadığını düşünüyorum. Önü mash olan en ucuz kasa alıp kaliteli sessiz fan koysam hava sirkülasyonunu kendim belirleyebilirim.

ikiside önemli ama dediğin gibi önü mesh olması gerek standart kasalarda pahalı kasalarda görüntü güzel oluyor kablolama daha kolay oluyor vs ikiside alüminyum kullanıyor işte

Mesh panel olması , fan sayısı ve desteklediği fan adedi , kaç adet hava giriş çıkış alanı bulunduğu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,487
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri