Neler Yeni

Çözüldü✓ HAVA SOĞUTMA EGZOZ FAN TARAFINA DOĞRU TAKILDI

Ysuflix

80+ Gold
fanı takamamış o nası bilgisayarcı ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam istanbuldaysan getir ben takayım bizde bilgisayarcıyız

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
hocam ben çok korkuyorum sistemi tamamen bozucağım diye durduk yere masraf çıkarmak istemiyorum 😕
Haklısın reiste bende öyleydim ama pcyi sıfırdan topladım giçbişey olmadı, kendinizd güvenin derim başkasına emanet ettiğinizde sonuç böyle oluyor yada güzel bi işini bilen birine götürebilirsiniz

burakatan

80+
hocam ben çok korkuyorum sistemi tamamen bozucağım diye durduk yere masraf çıkarmak istemiyorum 😕
Çok basit dostum. Vida falan yok zaten. PC'nin elektriğini kes önce. Sonra fanı sağ ve solundaki 2 telden kurtar. RAM tarafına alıp tellerle aynı şekilde tuttur. Fanın kablosu sıkıntısı çıkarırsa kablosunu anakarttan söküp fanı takınca soketi de tekrar aynı yere takarsın. Yapamam dersen internetten 224XT montaj videolarını izle. Çok kolay iş. Zaten fan yamuk duruyor. Olabilecek en yanlış şekilde takmış fanı.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
İnternette bir sürü video var korkacak bir şey yok büyük ihtimalle block yanlış takılmıştır ramler fana değdiği içinde onu arkaya takmak istemiş ama onuda takamamış. İnan sen ondan daha iyi takarsın

İşlemcin nedir onu da yazarsan

1453mami

80+
İnternette bir sürü video var korkacak bir şey yok büyük ihtimalle block yanlış takılmıştır ramler fana değdiği içinde onu arkaya takmak istemiş ama onuda takamamış. İnan sen ondan daha iyi takarsın

İşlemcin nedir onu da yazarsan
r5 5600 işlemcim ramler fana değmiyor herhalde bilmiyorum kaldırmam filan mı lazım fanı yarın yapmaya çalışacağım

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
r5 5600 işlemcim ramler fana değmiyor herhalde bilmiyorum kaldırmam filan mı lazım fanı yarın yapmaya çalışacağım
Demek istediğim işlemci fanı soldaki rame değdiği için korkmuş olabilir ki zaten onu bu şekilde takan bir bilgisayarcıya ben vida bile sıktırmam

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri