Öneri Hava temizleyici önerisi

AK47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
834
Selamlar, başlıkta yazdığım gibi evinde kullanan memnun olan deneyimlerini anlatacak arkadaşlardan tavsiye beklerim. F/p önerilere açığım. Salonda kullanacağım ortalama 30-35 m2 civarında.

Boyut olarak çok uygun olmayabilir sizin için. 15 m2 odamda kullanıyorum. İndirimde 1800TL ye almıştım. Yinede bildirmek istedim.
Uygun fiyata düşürülürse benim gibi alinip 2 uzak köşeye koyarak bi çözüm üretilebilir belki sizin oda boyutunuz için.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Bundan var. Görünüş olarak ve boyut olarak güzel. 20 metre kare odamda kullanıyorum. Sigara vs. içiyorum dumanı vs. hızlıca temizliyor. Turbo modda ses yapıyor fakat onun dışında rahatsız etmiyor özellikle yavaş modunda ses yok gibi bir şey. Filtreleri kullanıma bağlı olarak 6 ay- 1 yıl dayanıyor. Ben memnunum nerdeyse hiç kapatmıyorum.

• Beğen
Boyut olarak çok uygun olmayabilir sizin için. 15 m2 odamda kullanıyorum. İndirimde 1800TL ye almıştım. Yinede bildirmek istedim.
Uygun fiyata düşürülürse benim gibi alinip 2 uzak köşeye koyarak bi çözüm üretilebilir belki sizin oda boyutunuz için.

hocam daha çok bu işi yapan üreticilerden alma taraftarıyım

Bundan var. Görünüş olarak ve boyut olarak güzel. 20 metre kare odamda kullanıyorum. Sigara vs. içiyorum dumanı vs. hızlıca temizliyor. Turbo modda ses yapıyor fakat onun dışında rahatsız etmiyor özellikle yavaş modunda ses yok gibi bir şey. Filtreleri kullanıma bağlı olarak 6 ay- 1 yıl dayanıyor. Ben memnunum nerdeyse hiç kapatmıyorum.
Güzelmiş bu, aslında xiaomi ve philips arasındayım. Mobil uygulamadan kontrol var mı bunda? Otomatik hava temizliği algılayıp modu değiştiriyor havayı temizleyince tekrar eko moda otomatik geçiyor falan. Philips in bir modelinde vardı sanki.

Allah icin havit marka hava temizleyici alip odaya mi koyulur

• Beğen
Xiaomi compact

• Beğen

Güzelmiş bu, aslında xiaomi ve philips arasındayım. Mobil uygulamadan kontrol var mı bunda? Otomatik hava temizliği algılayıp modu değiştiriyor havayı temizleyince tekrar eko moda otomatik geçiyor falan. Philips in bir modelinde vardı sanki.
Merhaba var. AUTO modunda dediğiniz gibi hava partiküllerini tarıyor ne kadar kirliyse o hızda çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba var. AUTO modunda dediğiniz gibi hava partiküllerini tarıyor ne kadar kirliyse o hızda çalışıyor.
Mobil uygulamadan da ayarlanabiliyor. Önce internete bağlamanız lazım.

• Beğen
Allah icin havit marka hava temizleyici alip odaya mi koyulur
sebep? ben kullanıyorum gayette memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabii ki tercih sizin hocam. ben kullnaıyorum gayet memnunum bu yüzden alternatif olarak iletmek istedim.

• Beğen
Bu ay indirimde güzel bir şey denk gelirse alacağım direkt havalar soğudu pc başında sigara içmek sarıyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,277
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri