Boyut olarak çok uygun olmayabilir sizin için. 15 m2 odamda kullanıyorum. İndirimde 1800TL ye almıştım. Yinede bildirmek istedim.
Uygun fiyata düşürülürse benim gibi alinip 2 uzak köşeye koyarak bi çözüm üretilebilir belki sizin oda boyutunuz için.
![]()
Havit HAP102 Fresh Air Prufier Hava Temizleme Cihazı - Beyaz
Havit HAP102 Fresh Air Hava Temizleme Cihazı – Beyazwww.havitstore.com.tr
Güzelmiş bu, aslında xiaomi ve philips arasındayım. Mobil uygulamadan kontrol var mı bunda? Otomatik hava temizliği algılayıp modu değiştiriyor havayı temizleyince tekrar eko moda otomatik geçiyor falan. Philips in bir modelinde vardı sanki.Bundan var. Görünüş olarak ve boyut olarak güzel. 20 metre kare odamda kullanıyorum. Sigara vs. içiyorum dumanı vs. hızlıca temizliyor. Turbo modda ses yapıyor fakat onun dışında rahatsız etmiyor özellikle yavaş modunda ses yok gibi bir şey. Filtreleri kullanıma bağlı olarak 6 ay- 1 yıl dayanıyor. Ben memnunum nerdeyse hiç kapatmıyorum.
Allah icin havit marka hava temizleyici alip odaya mi koyulurBoyut olarak çok uygun olmayabilir sizin için. 15 m2 odamda kullanıyorum. İndirimde 1800TL ye almıştım. Yinede bildirmek istedim.
Uygun fiyata düşürülürse benim gibi alinip 2 uzak köşeye koyarak bi çözüm üretilebilir belki sizin oda boyutunuz için.
![]()
Havit HAP102 Fresh Air Prufier Hava Temizleme Cihazı - Beyaz
Havit HAP102 Fresh Air Hava Temizleme Cihazı – Beyazwww.havitstore.com.tr
Merhaba var. AUTO modunda dediğiniz gibi hava partiküllerini tarıyor ne kadar kirliyse o hızda çalışıyor.hocam daha çok bu işi yapan üreticilerden alma taraftarıyım
Güzelmiş bu, aslında xiaomi ve philips arasındayım. Mobil uygulamadan kontrol var mı bunda? Otomatik hava temizliği algılayıp modu değiştiriyor havayı temizleyince tekrar eko moda otomatik geçiyor falan. Philips in bir modelinde vardı sanki.
Mobil uygulamadan da ayarlanabiliyor. Önce internete bağlamanız lazım.Merhaba var. AUTO modunda dediğiniz gibi hava partiküllerini tarıyor ne kadar kirliyse o hızda çalışıyor.
sebep? ben kullanıyorum gayette memnunumAllah icin havit marka hava temizleyici alip odaya mi koyulur
tabii ki tercih sizin hocam. ben kullnaıyorum gayet memnunum bu yüzden alternatif olarak iletmek istedim.hocam daha çok bu işi yapan üreticilerden alma taraftarıyım