Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bak canım kardeșim.BAna șeker lazım.Pembișli membișli dedim havalı dedim.Bigbabol ne lo
Bak canım kardeșim.BAna șeker lazım.Pembișli membișli dedim havalı dedim.Bigbabol ne lo
QKXHAOSJSKSKE İYİ ZAMAN GEÇİRDİM ABİ ALLAH'A EMANETBak canım kardeșim.BAna șeker lazım.Pembișli membișli dedim havalı dedim.Bigbabol ne lo
Xd.Sende cano.QKXHAOSJSKSKE İYİ ZAMAN GEÇİRDİM ABİ ALLAH'A EMANET![]()
Ne alakası var olm.Ben marka mı istedim özellikle.Değișik bir șey olsun diyorum havalı diyince biraz senin dediğin gibi anlașılmıș.Mentos ürünlerine bakabilirsin. Bunun da ambalaj cazipliğine dikkat etmezsin. 5 TL lik ürün tüketince fakir mi diyorlar?
İnanılmaz. Böyle havalılık, marka olayları eskiden vardı. Cidden ne yapacağınızı şaşırmışsınız.
vivident şekersiz extraYa kanka anlatamadım derdimi.Böyle ambalaj falan daha havalı çocuksu șeyler olmaması lazım.Polo var önermeyin.
Kaptım bir tane.vivident şekersiz extra
Ya beyler biraz saçma olacak ama bana böyle pek anı sanı duyulmamıș ambalajı falan havalı naneli șeker lazım.Mint,Tic tac gibi.Marketlerde bulunursa iyi olur.
Bunun gibi.
@2mApoo kanka naneli șekerle kız düșer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat önemli değil.
hjkahkfgsjhfjhasgfkasfKolamı knk kızlar ? naneli şekeri görünce köpürsünler ASDFFDASFDASFADS
Bu baya iyi![]()
Mentos Clean Breath Sert Şeker Naneli 21 G
Mentos Clean Breath Sert Şeker Naneli 21 G en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Şeker ürünü A101'de!www.google.com