Neler Yeni

Havas İlmi Cin'ler (Gizli Sırlar)

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
havas ilmi gerçektir ve bu işlerlede uğraşmak çok tehlikelidir büyülerle alakalı bir sürü şey bulabilirsiniz ama büyü yapanlar üstelik direk cehennemlik olur ve cinlerle uğraşısanaız ve imanınız kuvvetli ve ibadetininize bağlı değilseniz musallat olurlar diyorlar

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Emre Öztürk
abi 10 saniye izleyebildim korktum baya.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Geçen sene cin çağırmıştım hala gelmedi.

no-name

80+ Silver
Evet benim gece yatamama sebeplerine bir şey daha eklendi.

NAS SURESİ ANLAMI

Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.
  1. De ki: İnsanların Rabbine sığınırım.
  2. İnsanların malikine,
  3. İnsanların ilahına;
  4. İnsanlara kötü şeyler fısıldayan o sinsi vesvesecinin şerrinden.
  5. O ki insanların göğüslerine (kötü düşünce, şüphe) vesvese verir.
  6. Gerek cin, gerekse insanlardan (olan vesvesecilerin şerrinden Allah’a sığınırım.)

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Beyler Cinler haktır. Ancak bu işi merak etmeyin uzak durun onlar kendi aleminde siz kendi alemindesiniz çok fazla ugraşırsanız sıkıntılar çıkabilir uğraşmayın araştırmayın. bu işlerle imtahanı olanlar sağlam bir hoca arayışına girsinler orda burda üçkağıtçılık yapanlara aldanmayın hocalık makamınında aleyhinde konuşmayın bir takım insanların yaptığı şeylerle hocalık makamı değer kaybetmez bilakis onu kendi amellerine alet eden kişinin ve konuşan kişilerin değeri, onuru, şerefi kirlenmiştir . Allah için olan samimi hocalar bulun

Son düzenleme:

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Benim kendi akrabam bu işlerle çok uğraştı cinleri emri altına almak istedi eğitim almadığı ve başarısız olduğu için en sonunda kafayı yedi senelerdir evden çıkmıyor çok tehlikeli işler

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel

Arkadaslar istediğiniz şeyi inanabilirsiniz buna karışmam ama başka insanların görüşlerine değiştirmeyin. Bu videoya bakacak olursak bu kitap neredeyse görünmez olmayı sağlıyormuş o zaman neden mit bunu kullanarak operasyon yapmıyor. Neden suriyede ki ordumuz bu ilmi kullanıp şehit vermemize engel olmuyor. Buradan iki sonuç çıkıyor ya ordumuzun her bir ferdinin sevmiyoruz ya da bunlar hepsi komplo teorisinde ibaret, 2. Seçenek çok daha mantıklıdır.

no-name

80+ Silver
@Furkan² sorunlu musun kardeş üzgün emojisi atıyon haklı mesajlara bir sıkıntın varsa anlat çözelim yardımcı olalım

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,222
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hadi Kur`an okumuyorsunuz, cin ve büyünün kitapta ne anlamda nasıl kullanıldığını bilmiyorsunuz bunu geçtim yıl olmuş 2023 hala bunlara nasıl inanıyorsunuz? Büyü ve cin kavramlarını sizin kafanızdaki gibi şeyler değil, Biraz Kur`an`ı açıp okuyun da Allah bu konuda neler diyor bakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Furkan² sorunlu musun kardeş üzgün emojisi atıyon haklı mesajlara bir sıkıntın varsa anlat çözelim yardımcı olalım
Haklı mı? Sen nereden izin aldın da Allah`ın açık ayetine parantez açıp yorum katıyorsun? Sizin gibi ayetlere parantez açanlar yüzünden insanlar böyle sapıtıyor, insanları yoldan çıkarıyorsunuzç

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,579
İsim
Deniz Bey

dinleyin

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Normalde bu tarz şeylere çok kafayı takmazdım. Dün öğlen biraz kestireyim dedim ve uyanana kadar canımdan can gitti. Halk dilinde olan karabasan uyku sırasında ellerimden tuıtup bırakmadı. Bağırıyorum içerdekiler duymuyor beni. Ellerimi bi türlü kurtaramıyodum. Birader 25 yaşındayım bak çok samimi söylüyorum. Ben hiç bu kadar korkmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom