Bir video'sunu izledim ve abone oldum. Teşekkürler kanal bilgisi için hocamherkesin kendi tercihi ben uzun süredir takip ediyorum bir sıkıntı yaşamadım çokta takılmaya gerek yok izle geç izlemiyorsan mental olarak sıkıntıya sokar diyorsan zaten hiç bulaşmayın
Bu arada en başta ki videoda beyaz sakallı ak dedenin kaybolduğu saniyelerde otlara bakarsanız takılıyor gibi oluyor kesmişler yani.Bu tür videolar kurgu oluyor hepBöyle olaylar genelde köy yerlerinde falan oluyor.Eskiler bol bol anlatırdı bize.Fakat şehir hayatında ve köylerin fazla nüfus mu almasından dolayı pek duymuyorum artık. Ben 30 yaşıma geldim memleketime her sene giderim genelde daha böyle olayları ne gördüm ne duydum. Köy yerinde tek korkum ayılar arada saldırıyorlar
Hocam ben bu konuda pek bilgili değilim ama bilen kişilerden öğrendiğim eğer bir eğitiminiz ilminiz yoksa uğraşmayın kendi başınıza iş yapmayın. Sakıncalı ve tehlikeli bir meseleBana çektikleri video'lar gerçekçi geliyor bi yandan bi yandan değil
Bu tarz kitap'lar ile etkileşim mevcut fakat alt yapınızın çok kuvvetli olması gerekli + Bu tarz kitap'larin ciltleri orjinali çok nadir kişiler'de var el değmemiş değiştirilmemiş.
Daha çok kaynak var vs
Yorumlarınızı bekliyorum dostlar sizlerin görüşlerini merak ediyorum.
şey hocam onun tam olayı şöyle bir paralı edit şeyi var belli renkteki şeyleri bize sildirebiliyor enes baturun bir videosunda falanda vardı güzel editlenmiş video sadece editci parayı hakeden biriymişBende orda takıldım zaten edit ile silse orada buğu vs illaki kalıntı kalır bunda yok mesala
İllaki vardir ama bütün video'sunu izledim baştan sona kadar gittiği yerler baya uzak kuytu kose bir yer ve açık açık şunu diyor bana yazın sizlere vereyim davet ile ilgili bilgileri sizlerde çağırın diyorşey hocam onun tam olayı şöyle bir paralı edit şeyi var belli renkteki şeyleri bize sildirebiliyor enes baturun bir videosunda falanda vardı güzel editlenmiş video sadece editci parayı hakeden biriymiş
Çok doğa üstü bi şey bana çok inandırıcı gelmiyo ama illa vardır bişeyler dimiBana çektikleri video'lar gerçekçi geliyor bi yandan bi yandan değil
Bu tarz kitap'lar ile etkileşim mevcut fakat alt yapınızın çok kuvvetli olması gerekli + Bu tarz kitap'larin ciltleri orjinali çok nadir kişiler'de var el değmemiş değiştirilmemiş.
Daha çok kaynak var vs
Yorumlarınızı bekliyorum dostlar sizlerin görüşlerini merak ediyorum.
Oda güzel para istiyormuş ( yorumlarda okuduğuma göre ! ) insanları bu dertden kurtarmak için yüksek para istemek pek mantıklı gelmiyormehmet karakoç bu işin piridir