Neler Yeni

Havas İlmi Cin'ler (Gizli Sırlar)

SadeceSeyf

80+ Gold
Böyle olaylar genelde köy yerlerinde falan oluyor.Eskiler bol bol anlatırdı bize.Fakat şehir hayatında ve köylerin fazla nüfus mu almasından dolayı pek duymuyorum artık. Ben 30 yaşıma geldim memleketime her sene giderim genelde daha böyle olayları ne gördüm ne duydum. Köy yerinde tek korkum ayılar arada saldırıyorlar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle olaylar genelde köy yerlerinde falan oluyor.Eskiler bol bol anlatırdı bize.Fakat şehir hayatında ve köylerin fazla nüfus mu almasından dolayı pek duymuyorum artık. Ben 30 yaşıma geldim memleketime her sene giderim genelde daha böyle olayları ne gördüm ne duydum. Köy yerinde tek korkum ayılar arada saldırıyorlar :D
Bu arada en başta ki videoda beyaz sakallı ak dedenin kaybolduğu saniyelerde otlara bakarsanız takılıyor gibi oluyor kesmişler yani.Bu tür videolar kurgu oluyor hep

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
zaten videoyu 24.07 de 0.25 e aldığınızda video editiyle nasıl silindiğini görürsünüz

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Bana çektikleri video'lar gerçekçi geliyor bi yandan bi yandan değil

Bu tarz kitap'lar ile etkileşim mevcut fakat alt yapınızın çok kuvvetli olması gerekli + Bu tarz kitap'larin ciltleri orjinali çok nadir kişiler'de var el değmemiş değiştirilmemiş.

Daha çok kaynak var vs

Yorumlarınızı bekliyorum dostlar sizlerin görüşlerini merak ediyorum.
Hocam ben bu konuda pek bilgili değilim ama bilen kişilerden öğrendiğim eğer bir eğitiminiz ilminiz yoksa uğraşmayın kendi başınıza iş yapmayın. Sakıncalı ve tehlikeli bir mesele

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Bende orda takıldım zaten edit ile silse orada buğu vs illaki kalıntı kalır bunda yok mesala
şey hocam onun tam olayı şöyle bir paralı edit şeyi var belli renkteki şeyleri bize sildirebiliyor enes baturun bir videosunda falanda vardı güzel editlenmiş video sadece editci parayı hakeden biriymiş

şey hocam onun tam olayı şöyle bir paralı edit şeyi var belli renkteki şeyleri bize sildirebiliyor enes baturun bir videosunda falanda vardı güzel editlenmiş video sadece editci parayı hakeden biriymiş
İllaki vardir ama bütün video'sunu izledim baştan sona kadar gittiği yerler baya uzak kuytu kose bir yer ve açık açık şunu diyor bana yazın sizlere vereyim davet ile ilgili bilgileri sizlerde çağırın diyor

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Bana çektikleri video'lar gerçekçi geliyor bi yandan bi yandan değil

Bu tarz kitap'lar ile etkileşim mevcut fakat alt yapınızın çok kuvvetli olması gerekli + Bu tarz kitap'larin ciltleri orjinali çok nadir kişiler'de var el değmemiş değiştirilmemiş.

Daha çok kaynak var vs

Yorumlarınızı bekliyorum dostlar sizlerin görüşlerini merak ediyorum.
Çok doğa üstü bi şey bana çok inandırıcı gelmiyo ama illa vardır bişeyler dimi

Furkanozr

80+ Silver
Cinlere inanan birisi olarak ak sakallı çarşaflı video kaydına alınan varlıklara kesinlikle inanmıyorum birde havas ilmini bu kadar bilen hoca olduğunu zannetmiyorum
Vanlı hüddam, kürt hüddam vb.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410
Son üye