Havit markası alınır mı ?

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
397
Klavye mouse denemedim ama kulaklık olarak başarılı bir marka. Fuxi serisi biraz iyi değil ama diğer kulaklıkları oldukça iyi

ilk klavyeyi kullanıyorum 6 aydan fazla olmuştur çok memnunum gayet başarılı diğer ürünler hakkında bilgim yok iyi kötü vs

Klavye mouse denemedim ama kulaklık olarak başarılı bir marka. Fuxi serisi biraz iyi değil ama diğer kulaklıkları oldukça iyi
Kraken Supernova-1 nasıldır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk klavyeyi kullanıyorum 6 aydan fazla olmuştur çok memnunum gayet başarılı diğer ürünler hakkında bilgim yok iyi kötü vs
Kendin içinde programı var mı klavyenin yoksa ekran veya tuşlarla her şey yapılabiliyor mu ? Ayrı ayrı renk verebiliyor muyuz tuşlara ?

iki türlüde olabiliyor. her tuşa ayrı renk muhabbetini de denemdim hocam bilmiyorum ama bir çok modu var ekranıda gayet iyi hoş
Teşekkür ederim hocam çok sağolun. Havit dizmeyi düşünüyorum bütün sistemi. Umarım memnun kalırım

Hepsi aynı marka olsun diye alıyorsan belki alınır ama o fiyatlara müadilleri daha iyidir.

Hepsi aynı marka olsun diye alıyorsan belki alınır ama o fiyatlara müadilleri daha iyidir.
Evet hepsi aynı marka olsun tek bir programdan her şeyi kontrol etmek istiyorum. Kasa ve sıvı soğutmada da NZXT düşünüyorum Tek programla her şey kontrol etmek en mantıklısı geliyor

Bende Havit Gaming kulaklık var, kulaklığın malzeme kalitesi iyi sayılmaz ama fiyatına göre ses kalitesi gayet güzel fakat en büyük sorunu kulak pedleri kulağıma çok baskı yapıyor ağrıtıyor, daha yeni Bim'den 700 liraya Havit H668BT aldım, kulaklık konfor olarak iyi yani rahatsız etmiyor ama onun da ses kalitesi biraz bass'a kayıyor mu diyeyim, boğuk mu bilemedim. Fiyatına göre aslında ürünleri güzel, ama malzeme kalitesi bekleme, daha çok kullanım performansı veriyorlar fiyatına göre değerlendirmek lazım.

Ekipman başına 2k bütçe varsa başka markalara yönelinmesi taraftarıyım. En azından daha bilindik bir markaya. Bir marka her üründen azar azar yapıyorsa o markadan uzaklaşırım eğer bilindik ve sağlam bir marka değilse. Tamam 1998'den beri piyasada olabilir ama herifler her şeyi yapıyor. Üretim alanı oyuncular değil onu söylemeye çalışıyorum.

Ekipman başına 2k bütçe varsa başka markalara yönelinmesi taraftarıyım. En azından daha bilindik bir markaya. Bir marka her üründen azar azar yapıyorsa o markadan uzaklaşırım eğer bilindik ve sağlam bir marka değilse. Tamam 1998'den beri piyasada olabilir ama herifler her şeyi yapıyor. Üretim alanı oyuncular değil onu söylemeye çalışıyorum.
Mesela beyaz ve ekipman başına 3k bütçe var. Aynı marka olması zorunlu ne önerirsni ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,747
Üyeler
174,018
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri