Bu indirimden yararlanamıyacağımı zaten biliyordum.Seninde bilmen gerekiyordu böyle olacağı belliydi alan olacak illaki ama herkes aç kurt gibi bekliyordu şanslı olanlar aldıbenim için dünkü rezaletten sonra:
-havit indirimlerini takip etmek : kendime saygım yok davranışı
Alıntıyı görüntüle
Sistem yaklaşık 30 dakika sonra kendine geldi. Zaten site de 503 hatası veriyordu; bu, sitenin güncelleme aşamasında olduğu anlamına geliyor. Yani stok, fiyat vb. güncellemeler yapılıyor. Fiyatlar otomatik olarak hemen inmiyor.
Alanlara hayırlı olsun, güle güle kullansınlar. Alamayanlar da canını sıkmasın; darısı başka indirimlere. İyi forumlar.
Ürünler gelince foto salarım.Beyler ürünler geldi,havit çalışanı değilim![]()
Evet hocam, ben de yeni fark ettim. Büyük ihtimalle ses kartı ya da ses filtrelemesi kaliteli değil. Bahçede kullanacağım için muhtemelen fark etmeyeceğim. Müzik başlayınca ses devreye giriyor. Bir çözüm bulursam yine yazarım.@mücahit.x hocam hoparloru denedinmi bende bi cızırtı var müzik zevkim kactı
pcde fazla bt li cihaz var frekans cakısıyor olanbilir diye düşündüm aux girişiyle denicem btden kaynaklı olabillir cünküEvet hocam, ben de yeni fark ettim. Büyük ihtimalle ses kartı ya da ses filtrelemesi kaliteli değil. Bahçede kullanacağım için muhtemelen fark etmeyeceğim. Müzik başlayınca ses devreye giriyor. Bir çözüm bulursam yine yazarım.