Neler Yeni

Havit 655bt alınırmi PC oyunu icin

tayyip28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tayyip guctas
Her şey için kullanmayı düşünüyorum laptopta oyun oynamayı kablolu veya kablosuz birde gecikmeyi azaltmak için dongle satın alıp kulaklıkla beraber kullanabilirmiyim öyle şeyler duymuştum,oyun video müzik telefon PC için sizce uygunmudur ve uzun ömürlü olurmu bı yerdede kulaklık boy ayarlama kısmı gevşemiş diye okudum çok sıkıntı olur mu yada bu fiyat bandında kablosuz ne onerirsiniz şimdiden teşekkürler

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi
Her şey için kullanmayı düşünüyorum laptopta oyun oynamayı kablolu veya kablosuz birde gecikmeyi azaltmak için dongle satın alıp kulaklıkla beraber kullanabilirmiyim öyle şeyler duymuştum,oyun video müzik telefon PC için sizce uygunmudur ve uzun ömürlü olurmu bı yerdede kulaklık boy ayarlama kısmı gevşemiş diye okudum çok sıkıntı olur mu yada bu fiyat bandında kablosuz ne onerirsiniz şimdiden teşekkürler
Hani bütçen ne bilmiyorum ama mikrofon performansı dışında havitin fuxi h7 modeli var ben de yeni aldım ses kalitesini falan beğendim tavsiye ederim kendi sitesinde combatry kodu ile 1614 tl mi ne alabiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncelemesini yapıp paylaşmıştım

Başlık 'Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık' https://forum.donanimarsivi.com/konu/havit-gamenote-fuxi-h7-kulaklik.1039512/

Bu kulaklığın kendisinden dongle da var fotoğraflarda mevcut 2.4 ghz gecikme hissetmedim hem type c hemde dönüştürücüsü çıkıyor pc için telefonda da kullanabilirsin yani type c çıkışını

tayyip28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tayyip guctas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hani bütçen ne bilmiyorum ama mikrofon performansı dışında havitin fuxi h7 modeli var ben de yeni aldım ses kalitesini falan beğendim tavsiye ederim kendi sitesinde combatry kodu ile 1614 tl mi ne alabiliyorsun

Başlık 'Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık' https://forum.donanimarsivi.com/konu/havit-gamenote-fuxi-h7-kulaklik.1039512/

Bu kulaklığın kendisinden dongle da var fotoğraflarda mevcut 2.4 ghz gecikme hissetmedim hem type c hemde dönüştürücüsü çıkıyor pc için telefonda da kullanabilirsin yani type c çıkışını
Bu nasıldır https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ncu-mikrofonlu-hg9086wh-fiyati,840679758.html

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi
Hiç bilmiyorum bu kulaklığı da kullanıyorum diye tavsiye ettim yoksa çok kulaklık bilmiyorum Helenistik bu bütçede kablosuz zor ama havitin yine h3 modeli çok beğeniliyprdu 1300 tl falan sanırım yine combatry kodu ile indirim yapabilirsin ona da bir bak

tayyip28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tayyip guctas

Knk havitten uzak durmaya çalışıyom h3 serisinde felan bir kaç ay sonra dongle bozuluyormus bir daha garantiye gönderiyorlar mis bende ondan korkuyom

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
daha bilindik bir marka alman daha iyi olucaktır

tayyip28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tayyip guctas

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
Sen ne onerirsin bu fiyat bandinda

Kulak içinde olur kafam yaşıma göre birazcık küçük 16yasimdayim biraz küçük benim kulak içinde düşündüğüm havit tw970 sen ne onerirsin

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi
Knk havitten uzak durmaya çalışıyom h3 serisinde felan bir kaç ay sonra dongle bozuluyormus bir daha garantiye gönderiyorlar mis bende ondan korkuyom
Yani o sizin tercihiniz ama bilindik markalar da malesef ucuza kablosuz kulaklık vermiyorlar

Güzel kulaklık bu fiyata tek eksi yazılabilecek yönü kablolu o da bence çok da eksi değil

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
Yani o sizin tercihiniz ama bilindik markalar da malesef ucuza kablosuz kulaklık vermiyorlar

Güzel kulaklık bu fiyata tek eksi yazılabilecek yönü kablolu o da bence çok da eksi değil
ya kablo bencede bir eksi değil kullanıcı tercihi tamamen bence :D

tayyip28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tayyip guctas

Kablosuz olsun istiyom kablo binyerlerime dolaniyo birde tek bir yerde kaullanmaktansa telefonda kullanmak ostiyom

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi
Kablosuz olsun istiyom kablo binyerlerime dolaniyo birde tek bir yerde kaullanmaktansa telefonda kullanmak ostiyom
Vallahi uygun kablosuz arıyorsan ben fuxi 7 tavsiye ederim çok araştırdım bu bütçede kimse kulaklık önermedi demekki yok yani yinr sen bilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom