samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 621
İkinci elde 500e gider mi kapalı kutu
Alt limitsiz 1000tl kupon çözmüştüm o sıra aldım130 a ne zaman düştü fdgjjgfdfdg
ürün gelirse aynı fiyattan alırımBu uygundan da beter bir şey ya, pek inançlı değilim ben![]()
nasılAlt limitsiz 1000tl kupon çözmüştüm o sıra aldım
Kral bedavaya alsaydın bu neAlt limitsiz 1000tl kupon çözmüştüm o sıra aldım
Trendyol plus 1 tlydi bana kargo bedavaya geldiiçimden bir ses iptal olmayacak diyor büyük ihtimal bir depoda az stok kaldı erittiler yeni ürünleri dizdiler rafa .d kargo olmasaydı iyiydide nt.
ben Trendyoldan hiç alışveriş yapmıyorum o yüzden gerekte duymuyor almaya ve 1 tl değildi yoksa alırdım 55 tl diyor neyse dert edilecek şey değilTrendyol plus 1 tlydi bana kargo bedavaya geldi
sesi iyi ya ben geçen sene 800e almıştım valoda iyi ses kasılıyordu yani. ama malzeme kalitesi kötü birkaç ay sonra yandaki raylar kırılıyorAldım bana da gelecek ama sesi cidden çöp mü
200 liraya daha ne olsunsesi iyi ya ben geçen sene 800e almıştım valoda iyi ses kasılıyordu yani. ama malzeme kalitesi kötü birkaç ay sonra yandaki raylar kırılıyor
Hocam 200 Tl için makul bir ses kalitesi var aynı fiyattaki ürünler daha kablosuza geçemediAldım bana da gelecek ama sesi cidden çöp mü
Sponsorlu anlaşma vardı. 2 adet Kupon 12 gibi dağıltalacaktı, kupon algoritmasını az çok biliyorum ilk denemede tuttu. Kupon 7 de açıldı kupon başı 25 kullanım vardı 5 ini ben 6 sını arkadaşıma pasladım. Kupon paylaşılana kadar bitmişti. İstesem diğer kuponuda kullanıp 30-40 sipariş geçebilirdim diğerleride faydalansın diye bıraktım.nasıl