tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,093
benimkini iptal etmişler 1 tane aldım
Hocam herkes istemiş bende merakımdan soruyorum bana da dmden anlatır mısın?Patlarız diye paylaşmadım hiçbiryerde, 2 saat kadar durdu kupon, bilen çıkar diye bekledim ama düşündüğümden çok daha uzun sürdü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onuda yakaladık![]()
Geçmiş olsun hocam
Limit dahilindeki ürünlerinizin gönderimi sağlanacaktır. Alınabilecek maksimum ürün adedini görmek için ürün detayındaki açıklamayı kontrol edebilirsiniz.Hocam herkes istemiş bende merakımdan soruyorum bana da dmden anlatır mısın?
Geçmiş olsun hocam
Banada anlatabilir misin PM üzerindenPatlarız diye paylaşmadım hiçbiryerde, 2 saat kadar durdu kupon, bilen çıkar diye bekledim ama düşündüğümden çok daha uzun sürdü.
Onuda yakaladık
sicak firsatlar final bossPatlarız diye paylaşmadım hiçbiryerde, 2 saat kadar durdu kupon, bilen çıkar diye bekledim ama düşündüğümden çok daha uzun sürdü.
Onuda yakaladık![]()
nerden buluyorsunuz bu kuponları indirimleri anlamıyorum abi çok değişik
50 kişi pm istemiş kick yayıncılarına özel kod veriyordu hepsiburada ilk yayin yapanın kodunun sonunu değiştirerek kullaniliyorduPatlarız diye paylaşmadım hiçbiryerde, 2 saat kadar durdu kupon, bilen çıkar diye bekledim ama düşündüğümden çok daha uzun sürdü.
Onuda yakaladık![]()
bu dediğiniz Instagram sayfaları karşıma çıkıyordu geçip gidiyordum. hesap açıp deneyeceğim şimdi teşekkürler bilgilendirme için.Zor bir şey değil, bu basit konu için kimseye yalvarmaya da gerek yok. Bu durumu açıklamayan arkadaşa da söyleyeceğim şey şu: Da Vinci’nin şifresini falan çözmedin yani.
Yapmanız gereken çok basit. Kendinize yeni bir Instagram hesabı açın. Arama kısmına “indirim” yazınca birçok indirim sayfası zaten karşınıza çıkıyor. Bu hesaplar artık bot mudur nedir bilmem ama 24 saat boyunca indirimli ürünleri anında story olarak paylaşıyorlar. Böylece anlık olarak bilgi sahibi olabiliyorsunuz.
Yeni bir hesap açın dememin sebebi de şu: Bu sayfalar yerine göre günde 50 tane story paylaşıyor. Ben şu an 55 hesap takip ediyorum; günlük hiç bakmasam bile herhalde 1000 civarı story birikiyordur. Temizlik ürünlerinden tutun aklınıza gelebilecek her şeyi paylaşıyor bu manyaklar. İşin en pratik yöntemi bu.
200 tl için burda amuda kalkacaklar varZor bir şey değil, bu basit konu için kimseye yalvarmaya da gerek yok. Bu durumu açıklamayan arkadaşa da söyleyeceğim şey şu: Da Vinci’nin şifresini falan çözmedin yani.
Yapmanız gereken çok basit. Kendinize yeni bir Instagram hesabı açın. Arama kısmına “indirim” yazınca birçok indirim sayfası zaten karşınıza çıkıyor. Bu hesaplar artık bot mudur nedir bilmem ama 24 saat boyunca indirimli ürünleri anında story olarak paylaşıyorlar. Böylece anlık olarak bilgi sahibi olabiliyorsunuz.
Yeni bir hesap açın dememin sebebi de şu: Bu sayfalar yerine göre günde 50 tane story paylaşıyor. Ben şu an 55 hesap takip ediyorum; günlük hiç bakmasam bile herhalde 1000 civarı story birikiyordur. Temizlik ürünlerinden tutun aklınıza gelebilecek her şeyi paylaşıyor bu manyaklar. İşin en pratik yöntemi bu.
Ayrıca 2 saat durduğu muhabbetide yalan. Kendisi yalan söylüyor, yaklaşık 5 dakika falan o fiyatlarda durdu.
Hocam öyle demeyin devir tasarruf devri200 tl için burda amuda kalkacaklar var![]()