ben cs2 ve warzone oynuyorum sadece ve işimi görüyor 600 TL'ye almıştım. muhtemelen şu an da en fazla 1k dır ve bu paranın hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum kablolu almaktan iyidirHavit Gamenote Fuxi-H3 almayı düşünüyorum Valorant tarzı oyunlar çok oynuyorum işimi görür mü ? Veya başka önereceğiniz Beyaz renkte olan bir kulaklık var mı ?
Bende artık kablosuza geçmeyi düşünüyorum sıkıldım kabloludan. Sağol cevap için.ben cs2 ve warzone oynuyorum sadece ve işimi görüyor 600 TL'ye almıştım. muhtemelen şu an da en fazla 1k dır ve bu paranın hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum kablolu almaktan iyidir
Hocam bende almayı düşünüyorum da mikrofon kalitesi ses kalitesi nasıl? Ve oyunlarda nereden kimin geldigini anlayabiliyor musunuz bas tiz nasıl?ben cs2 ve warzone oynuyorum sadece ve işimi görüyor 600 TL'ye almıştım. muhtemelen şu an da en fazla 1k dır ve bu paranın hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum kablolu almaktan iyidir
Migrofon kalitesi ni ben beğenmedimHocam bende almayı düşünüyorum da mikrofon kalitesi ses kalitesi nasıl? Ve oyunlarda nereden kimin geldigini anlayabiliyor musunuz bas tiz nasıl?
Ben geçen arkadaşlar atmıştı indirmdeydi aldım geldi gayet iyi genellikle bende valorant oynuyorum ses iyi rampage kulaklıklar olmuş 1k kablosuz çok iyi bisey alabilirsinHavit Gamenote Fuxi-H3 almayı düşünüyorum Valorant tarzı oyunlar çok oynuyorum işimi görür mü ? Veya başka önereceğiniz Beyaz renkte olan bir kulaklık var mı ?
Kardeşim müzik dinlemediğim için bası tizi bilmiyorum ama pahalı kulaklıkları olan arkadaşlarımdan iyi ses kasıyorum çoğu zaman duymadınız mı diyorum yok diyorlar. Mikrofonu da kötü değil şikayet gelmedi şimdiye kadar sesin kötü geliyo falan diyeHocam bende almayı düşünüyorum da mikrofon kalitesi ses kalitesi nasıl? Ve oyunlarda nereden kimin geldigini anlayabiliyor musunuz bas tiz nasıl?
aldın mı hocam aldıysan memnun musunBende artık kablosuza geçmeyi düşünüyorum sıkıldım kabloludan. Sağol cevap için.
aldın mı nasıl kulaklık almayı düşünüyorumBende artık kablosuza geçmeyi düşünüyorum sıkıldım kabloludan. Sağol cevap için.
hocam warzone bende oynuyorum ses kasması nasıl problem çıkartır mı bana şu an ki kulaklığım hs35ben cs2 ve warzone oynuyorum sadece ve işimi görüyor 600 TL'ye almıştım. muhtemelen şu an da en fazla 1k dır ve bu paranın hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum kablolu almaktan iyidir