Neler Yeni

Havit Gamenote Fuxi-H3

Aliemin84

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Emin
https://www.incehesap.com/havit-gamenote-fuxi-h3-kulakligi-fiyati-70809/ alınır mı? Kablosuz olarak iyi seçenek mi? Gaming gecesinde var amacım kablosuz olması.
Hocam gecen gun 2002D galiba en cok onerilen. Az daha fazla verip bunu mu alayim kablosuz olsun dedim. Baska forumlarda oyunlardaki ses kalitesinin cok iyi olmadigi diger kulaiklarina gore kotu oldugunu soylemisti. Arkadasin kullandigi kulaklik JD 771 imis. İncehesabin iade politikasini bilmiyorum ama Hepsiburada ve trendyolda sorunnyasamadim iade edilme imkani oluyorsa kendiniz deneyimleyip bizimle paylasirsaniz guzel olur

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gecen gun 2002D galiba en cok onerilen. Az daha fazla verip bunu mu alayim kablosuz olsun dedim. Baska forumlarda oyunlardaki ses kalitesinin cok iyi olmadigi diger kulaiklarina gore kotu oldugunu soylemisti. Arkadasin kullandigi kulaklik JD 771 imis. İncehesabin iade politikasini bilmiyorum ama Hepsiburada ve trendyolda sorunnyasamadim iade edilme imkani oluyorsa kendiniz deneyimleyip bizimle paylasirsaniz guzel olur
kulaklık geldi ortalama 1000tl civarına alınabilir ama ses kasmak vs. için ideal değil kablolu daha iyi seçenek mikrofonu güzel tak çıkar yapılabilir hem bluetooth hem usb özelliği var basılı tutunca usb ile çalışıyor tek tık bluetooth ile dışardan ses çok az alıyor almıyor değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,093
Üyeler
162,908
Son üye
HalidSHN