my name is ilker
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
- Bütçe
- 2000
Başlıkta ki kulaklık alınır mı hyperx cloud 3 kullanıyorum memnun değilim 1500-2000 civarı kulaklık öneriniz var mı
Hocam daha iyileri vardır benceiyzico 500tl + %10/25 + parolapara 400tl cashback var
![]()
AKKO MA02W Wasteland Survival Kulaklık
Stereofonik ses, sürükleyiciliği artırır ve oyunlar, filmler ve müzik için olağanüstü bir ses deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
onun dışında bu var wraith üzerinden olduğu için pek tavsiye etmiyorum bir sıkıntı yaşadığında yardımcı olmuyorlarHocam daha iyileri vardır bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisi olanlar yanıt verirse cok sevinirim
https://forum.donanimarsivi.com/konu/havit-gamenote-fuxi-h7-kulaklik.1039512/ burayı incele beğenirsen alırsınBaşlıkta ki kulaklık alınır mı hyperx cloud 3 kullanıyorum memnun değilim 1500-2000 civarı kulaklık öneriniz var mı
kulaklığın incelemesiiyzico 500tl + %10/25 + parolapara 400tl cashback var
![]()
AKKO MA02W Wasteland Survival Kulaklık
Stereofonik ses, sürükleyiciliği artırır ve oyunlar, filmler ve müzik için olağanüstü bir ses deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
bi arkadaş aldı pişman oldu alma sakın @ynsemreuzun
ayriyeten cloud 3 kullanıp bunu alırsan kesinlikle beğenceğini düşünmüyorum cloud 3 çok daha iyi bi kulaklık bundan h7 tavsiye ederim ama daha önceden cloud 3 kullanan birine kesinlikle tavsiye etmemBaşlıkta ki kulaklık alınır mı hyperx cloud 3 kullanıyorum memnun değilim 1500-2000 civarı kulaklık öneriniz var mı
sen ne yaşamıştın benim konuda yaşadıkların mıselam hocam evet bu ürün bana biraz çektirdi ses kalitesi ses gecikmesi ve plastik kalitesi olarak berbat kablolu modellere yönelin 2002p iyi bir model forumdakiler öneriyor
![]()
Agam şöyle hatırlamıyorum hangi konu da bu kulaklığa 5 senelik gamepower dan geçtim ses kalitesi ondan kötüydü ve bu kadar dandik bir plastik kalitesi olamaz ayrıca seste gecikme vardı 3 farklı bilgisayarda denedim ürünün arızalı veya kronik sorun olduğunu sanmıyorum direkt dandik ürün youtube yorumlarında olsun forumda olsun birçok kişide aynı şikayetleri gördüm siz memnunsanız kullanmaya devam edin ama beni rahatsız ettiayriyeten cloud 3 kullanıp bunu alırsan kesinlikle beğenceğini düşünmüyorum cloud 3 çok daha iyi bi kulaklık bundan h7 tavsiye ederim ama daha önceden cloud 3 kullanan birine kesinlikle tavsiye etmem
sen ne yaşamıştın benim konuda yaşadıkların mı
ben o günden beri kullanıyorum mikrofon dışında sorun yaşamadım ya şans işi sanırım
Sanırım şansıma Bi bana düzgün ürün geldi bende gördüm çünkü memnuniyetsiz çok insanAgam şöyle hatırlamıyorum hangi konu da bu kulaklığa 5 senelik gamepower dan geçtim ses kalitesi ondan kötüydü ve bu kadar dandik bir plastik kalitesi olamaz ayrıca seste gecikme vardı 3 farklı bilgisayarda denedim ürünün arızalı veya kronik sorun olduğunu sanmıyorum direkt dandik ürün youtube yorumlarında olsun forumda olsun birçok kişide aynı şikayetleri gördüm siz memnunsanız kullanmaya devam edin ama beni rahatsız etti
Çok arada kaldım 20 günlük bir süreç var 20 gün boyunca idarelik h3 alsam yedek olarak kullansam cloud3 garantiden cıktıktan sonra cloud3 kullanabilirim geriayriyeten cloud 3 kullanıp bunu alırsan kesinlikle beğenceğini düşünmüyorum cloud 3 çok daha iyi bi kulaklık bundan h7 tavsiye ederim ama daha önceden cloud 3 kullanan birine kesinlikle tavsiye etmem
sen ne yaşamıştın benim konuda yaşadıkların mı
ben o günden beri kullanıyorum mikrofon dışında sorun yaşamadım ya şans işi sanırım
Ucuz yollu idarelik bir şey al 500 600 TL cloud 3 kullan benceÇok arada kaldım 20 günlük bir süreç var 20 gün boyunca idarelik h3 alsam yedek olarak kullansam cloud3 garantiden cıktıktan sonra cloud3 kullanabilirim geri