Havit Gamenote Fuxi-H7 Alınır mı

Reaksiyon skoru
35
Bütçe
2000
Başlıkta ki kulaklık alınır mı hyperx cloud 3 kullanıyorum memnun değilim 1500-2000 civarı kulaklık öneriniz var mı

iyzico 500tl + %10/25 + parolapara 400tl cashback var

Son düzenleme:
Hocam daha iyileri vardır bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisi olanlar yanıt verirse cok sevinirim
onun dışında bu var wraith üzerinden olduğu için pek tavsiye etmiyorum bir sıkıntı yaşadığında yardımcı olmuyorlar

Başlıkta ki kulaklık alınır mı hyperx cloud 3 kullanıyorum memnun değilim 1500-2000 civarı kulaklık öneriniz var mı
https://forum.donanimarsivi.com/konu/havit-gamenote-fuxi-h7-kulaklik.1039512/ burayı incele beğenirsen alırsın

birde burada ufak bahhsettim ona da bakarsın

iyzico 500tl + %10/25 + parolapara 400tl cashback var
kulaklığın incelemesi

bi arkadaş aldı pişman oldu alma sakın @ynsemreuzun

ayriyeten cloud 3 kullanıp bunu alırsan kesinlikle beğenceğini düşünmüyorum cloud 3 çok daha iyi bi kulaklık bundan h7 tavsiye ederim ama daha önceden cloud 3 kullanan birine kesinlikle tavsiye etmem

:PeepoLeave: selam hocam evet bu ürün bana biraz çektirdi ses kalitesi ses gecikmesi ve plastik kalitesi olarak berbat kablolu modellere yönelin 2002p iyi bir model forumdakiler öneriyor 👍
sen ne yaşamıştın benim konuda yaşadıkların mı

ben o günden beri kullanıyorum mikrofon dışında sorun yaşamadım ya şans işi sanırım

ayriyeten cloud 3 kullanıp bunu alırsan kesinlikle beğenceğini düşünmüyorum cloud 3 çok daha iyi bi kulaklık bundan h7 tavsiye ederim ama daha önceden cloud 3 kullanan birine kesinlikle tavsiye etmem

ben o günden beri kullanıyorum mikrofon dışında sorun yaşamadım ya şans işi sanırım
Agam şöyle hatırlamıyorum hangi konu da bu kulaklığa 5 senelik gamepower dan geçtim ses kalitesi ondan kötüydü ve bu kadar dandik bir plastik kalitesi olamaz ayrıca seste gecikme vardı 3 farklı bilgisayarda denedim ürünün arızalı veya kronik sorun olduğunu sanmıyorum direkt dandik ürün youtube yorumlarında olsun forumda olsun birçok kişide aynı şikayetleri gördüm siz memnunsanız kullanmaya devam edin ama beni rahatsız etti

Agam şöyle hatırlamıyorum hangi konu da bu kulaklığa 5 senelik gamepower dan geçtim ses kalitesi ondan kötüydü ve bu kadar dandik bir plastik kalitesi olamaz ayrıca seste gecikme vardı 3 farklı bilgisayarda denedim ürünün arızalı veya kronik sorun olduğunu sanmıyorum direkt dandik ürün youtube yorumlarında olsun forumda olsun birçok kişide aynı şikayetleri gördüm siz memnunsanız kullanmaya devam edin ama beni rahatsız etti
Sanırım şansıma Bi bana düzgün ürün geldi bende gördüm çünkü memnuniyetsiz çok insan

Çok arada kaldım 20 günlük bir süreç var 20 gün boyunca idarelik h3 alsam yedek olarak kullansam cloud3 garantiden cıktıktan sonra cloud3 kullanabilirim geri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,472
Üyeler
174,376
Son üye
panda98
Geri